Növények mindenekelőtt

Language: EN

Növények mindenekelőtt

Price 1 500 Ft

Discount price for subscribers: 1 000 Ft

Sarah a növényközpontú tervezésben hisz. Vizuális szótárat hozott létre növények alkalmazásával; formáik, textúráik, színeik és mintáik segítségével alkotja meg terveit. Előadásában legnagyobb sikert aratott munkáin keresztül arról fog beszélni, hogy milyen forrásokat használ a tervezés során és fellebbenti a fátylat a munkafolyamatairól.

Az előadás angol nyelvű.

Az előadás megtekintését a Magyar Építész Kamara 0,5 ponttal honorálja abban az esetben, ha helyesen válaszolsz az alább feltett kérdésre. A választ a titkar.tajepiteszek@gmail.com címre kérjük elküldeni. A kamarai pontszerzésre vonatkozó igényt a jelentkezési felületen tudod feltüntetni. Az igazolásokat a regisztráció során megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni.

Kérdés: Mivel biztosítja Sarah Price azt, hogy a lehető legkevesebb hulladék anyag maradjon a kert megépítése után?

Az előadást megtekinteni CSAK @gmail.com email címmel lehetséges. Regisztráció és jelentkezés után a megadott @gmail.com végződésű email címre kapott linken érhető el a felvétel. Ehhez azonban a megadott gmail-es címhez tartozó Google-fiókkal kell bejelentkezni a Youtube-ra is! 

Ha a fentiek mellett is problémája adódik a megtekintéssel, a horvath.mate@tajepiteszek.hu címen kérhet segítséget.

Sarah Price

Sarah Price nagyon hamar Nagy-Britannia egyik legkiválóbb és legkeresettebb kerttervezőjévé vált. Képzőművészeti tanulmányainak, valamint a vad és természetes környezet iránti szeretetének köszönhetően a kertjei lenyűgözőek, és gyakran „festőiként” jellemzik őket. Tevékenysége szokatlanul széles körű feladatokat ölel fel. 2012-ben Sarah a Londoni Olimpia Park kertjeinek társtervezője volt, és tanácsadóként dolgozott az LDA Design cég megbízásából az Olimpiát követő kertépítési munkálatok során is. Munkáit számos díjjal ismerték el, többek között aranyérmet nyert az RHS Chelsea Flower Show-n 2018-ban az M&G Investments kertjével és 2012-ben a Telegraph kertjével. Sarah a Gardens Illustrated magazin egyik szerkesztője.

Other presentations