Növény design a Great Dixter kert stílusában

Language: EN

Növény design a Great Dixter kert stílusában

Price 1 500 Ft

Discount price for subscribers: 1 000 Ft

Fergus előadásában arról fog beszélni, hogy miként alkalmazzák a növényeket képek létrehozására és megkomponálására a Great Dixternél. Érinteni fogja a térérzet, a forma, a textúra, a kontraszt, az ismétlés és a szín jelentőségét a kerttervezésben. Prezentációját számos színes képpel illusztrálja a Great Dixter kertjéről és más kertekről.

Az előadás angol nyelvű.

Az előadás megtekintését a Magyar Építész Kamara 0,5 ponttal honorálja abban az esetben, ha helyesen válaszolsz az alább feltett kérdésre. A választ a titkar.tajepiteszek@gmail.com címre kérjük elküldeni. A kamarai pontszerzésre vonatkozó igényt a jelentkezési felületen tudod feltüntetni. Az igazolásokat a regisztráció során megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni.

Kérdés: Mi biztosítja Great Dixterben a lehetőséget arra, hogy rövidtávon kísérletezzenek a növények társításával?


Az előadást megtekinteni CSAK @gmail.com email címmel lehetséges. Regisztráció és jelentkezés után a megadott @gmail.com végződésű email címre kapott linken érhető el a felvétel. Ehhez azonban a megadott gmail-es címhez tartozó Google-fiókkal kell bejelentkezni a Youtube-ra is! 

Ha a fentiek mellett is problémája adódik a megtekintéssel, a horvath.mate@tajepiteszek.hu címen kérhet segítséget.

Fergus Garrett

Fergus Garrett a Great Dixter Charitable Trust ügyvezető igazgatója és főkertésze. Kertészetet tanult a Wye Főiskolán, majd dolgozott Rosemary Alexandernél és Beth Chattonál. A neves kertész és kertészeti szakíró, Christopher Lloyd nevezte ki a Great Dixter kertészeti oktatóközpont főkertészévé, ahol Fergus az évszakoknak megfelelően, új növényekkel és növénykombinációkkal kísérletezve folyamatosan változtatja, fejleszti a kertet. Széles körű elismerésnek örvend és több díjat is elnyert, többek között a Victoria Becsület Érdemrendet 2019-ben. Számos előadás, és publikácó fűződik a nevéhez.

Other presentations