Genius Loci a finn tájban

Language: EN

Genius Loci a finn tájban

Price 1 500 Ft

Discount price for subscribers: 1 000 Ft

Az előadás magyar nyelvű.

Az előadás megtekintését a Magyar Építész Kamara 0,5 ponttal honorálja. A kamarai pontszerzésre vonatkozó igényt a titkar.tajepiteszek@gmail.com címen tudod kérni. Az igazolásokat a regisztráció során megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni.

Az előadást megtekinteni CSAK @gmail.com email címmel lehetséges. Regisztráció és jelentkezés után a megadott @gmail.com végződésű email címre kapott linken érhető el a felvétel. Ehhez azonban a megadott gmail-es címhez tartozó Google-fiókkal kell bejelentkezni a Youtube-ra is!

Ha a fentiek mellett is problémája adódik a megtekintéssel, a horvath.mate@tajepiteszek.hu címen kérhet segítséget.

Pia Kuusiniemi

Pia Kuusiniemi tájépítészetet tanult a Helsinki Műszaki Egyetem Építészeti Tanszékén (ma Aalto Egyetem), és 2003-ban szerzett diplomát. Azóta rendszeres vendégelőadó tájépítészeti témákban az egyetemen. Jelenleg Pia a Finn Tájépítészek Szövetségének elnöke és a Finn Tájépítők Szövetségének igazgatósági tagja. Számos köztéri projekten és történelmi környezetben dolgozott Finnországban. Szakértelme az épített környezet tájtervezésében rejlik, különösen olyan tervezésben, ahol a városi környezet reflektál az építészetre.
Pia a 2008-ban Helsinkiben alakult Loci Landscape Architects Ltd. alapító partnere. A Loci egy tervezői tulajdonú ügynökség, tele lelkes, egyedi és aktív tájépítész szakemberekkel. A Loci büszke arra, hogy a táji értékeket, a fenntarthatóságot és a szépséget a projekt elejétől a végéig figyelembe veszi. Loci alapvető meggyőződése, hogy mindenkinek joga van élvezni a természetet és a tájat.

Other presentations