Nemzetközi network, együttműködések lehetőségei

Language: EN

Nemzetközi network, együttműködések lehetőségei

Price 1 500 Ft

Discount price for subscribers: 1 000 Ft

A Magyar Kertörökség Alapítvány egyik célja, hogy a magyar történeti és történeti értékű kertek ismertségét, elismertségét növelje hazai és nemzetközi színtéren is. Az elmúlt másfél év során megvalósult nemzetközi szintű tevékenységeink többek között, hogy két ernyőszervezet partnerszervezetévé váltunk, három konferenciát szerveztünk, ill. konferenciákon vettünk részt, valamint külföldi szakembereket ismertettünk meg hazai történeti kertekkel. Továbbá támogattunk külföldi, határon átnyúló és hazai egyetemi hallgatói gyakorlatokat, műhelymunkákat, gyermekeknek szóló kertpedagógiai foglalkozásokat. Együttműködési lehetőségeket látunk és teremtünk a turizmus, a különféle művészeti ágak, a fenntarthatóság, az ökologikus szemlélet terén. Előadásunkban bemutatjuk ezzel kapcsolatos tapasztalatainkat és ismertetjük idei célkitűzéseinket.

Az előadás magyar nyelvű.

Az előadás megtekintését a Magyar Építész Kamara 0,5 ponttal honorálja. A kamarai pontszerzésre vonatkozó igényt a titkar.tajepiteszek@gmail.com címen tudod kérni. Az igazolásokat a regisztráció során megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni.

Az előadást megtekinteni CSAK @gmail.com email címmel lehetséges. Regisztráció és jelentkezés után a megadott @gmail.com végződésű email címre kapott linken érhető el a felvétel. Ehhez azonban a megadott gmail-es címhez tartozó Google-fiókkal kell bejelentkezni a Youtube-ra is!

Ha a fentiek mellett is problémája adódik a megtekintéssel, a horvath.mate@tajepiteszek.hu címen kérhet segítséget.

Herczeg Ágnes, Sólyom Barbara

Other presentations