Művészi ökológia és transzformatív városi zöldfelület-fejlesztés

Language: EN

  • Online courses
  • /
  • Művészi ökológia és transzformatív városi zöldfelület-fejlesztés

Művészi ökológia és transzformatív városi zöldfelület-fejlesztés

Price 1 500 Ft

Discount price for subscribers: 1 000 Ft

Nigel szerint új, a vizuális megjelenésre és esztétikára összpontosító megközelítésre van szükség; könnyen megvalósítható és egyszerűen fenntartható zöldfelületekre; olyanokra, amik már bizonyították ökológiai funkciójukat. Nigel bemutatja munkája alapelveit, és ismertet néhány példát az ökológiai és természetes növény designt képviselő munkáiból.

Az előadás angol nyelvű.

Az előadás megtekintését a Magyar Építész Kamara 0,5 ponttal honorálja abban az esetben, ha helyesen válaszolsz az alább feltett kérdésre. A választ a titkar.tajepiteszek@gmail.com címre kérjük elküldeni. A kamarai pontszerzésre vonatkozó igényt a jelentkezési felületen tudod feltüntetni. Az igazolásokat a regisztráció során megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni.

Kérdés: Miért tartja fontosnak Nigel Dunnett a "vizuális drámát", amely a növényalkalmazással elérhető?

Az előadást megtekinteni CSAK @gmail.com email címmel lehetséges. Regisztráció és jelentkezés után a megadott @gmail.com végződésű email címre kapott linken érhető el a felvétel. Ehhez azonban a megadott gmail-es címhez tartozó Google-fiókkal kell bejelentkezni a Youtube-ra is! 

Ha a fentiek mellett is problémája adódik a megtekintéssel, a horvath.mate@tajepiteszek.hu címen kérhet segítséget.

Nigel Dunnett

Nigel Dunnett a Sheffieldi Egyetem tájépítészeti tanszékének növény design és városi növényalkalmazás professzora és a világ egyik legjelentősebb szaktekintélye a tájépítészet és a városi zöld/kék infrastruktúra innovatív megközelítésének. Úttörő szerepet játszik a kertek, tájak és közterek új ökológiai és fenntartható tervezésében. Munkája az ökológia és a kertészet integrációját tartja szem előtt, hogy dinamikus, változatos és természetközeli, alacsony ráfordítású, ugyanakkor nagy hatással bíró kerteket hozzon létre. Nigel volt az első, aki elnyerte a Landscape Institute növény design, köztéri növényalkalmazás és stratégiai ökológia díját 2018-ban, és a Landscape Institute díját a legkiemelkedőbb projekt kategóriában 2018-ban, mindkettőt a The Barbican Podium Deck projektjéért.

Other presentations