Álláshirdetések

Vár-Kert Kft. tájépítész munkatársat keres
Kelt: 2024-07-10 Érvényesség: 2024-09-10

Tervezőirodánkba tájépítész munkatársat keresünk. Irodánk intézményi zöldfelületek, városi parkok, közterek, irodakertek, magánkertek tervezésével foglalkozik.

Feladatok: Folyamatos részvétel az iroda munkáiban tervezői munkakörben, teljes körű tájépítészeti tervezés koncepciótervtől kiviteli tervig, prezentációk készítése. A tevékenység részét képezi a szakági tervezőkkel való együttműködés, esetenként tervezői művezetés.

Elvárások: Osztatlan, vagy MSC okleveles tájépítészmérnök végzettség. AutoCAD, Photoshop, Microsoft Office programok haladó szintű ismerete. Csapatban és önállóan való precíz, megbízható munkavégzés. Előny SketchUp és/vagy 3Dmax ismerete.

Amit ajánlunk: Alkalmazotti, teljes munkaidőre vonatkozó jogviszony, határozatlan idejű szerződés. Szakmai kihívás, változatos projektek, fejlődési lehetőség.

Munkavégzés helye: Budapest, XI. kerület

Jelentkezés szakmai önéletrajzzal, nettó fizetési igény megjelölésével egy rövid motivációs levél kíséretében: varkert-terv@varkert-terv.hu

Vár-Kert Kft.

OPEN AIR DESIGN Kft. tapasztalt munkatársat keres tájépítész tervező munkakörbe
Kelt: 2024-05-23 Érvényesség: 2024-09-30

Barátságos hangulatú tervező irodánkba hosszútávra keresünk, legalább 2-5 éves tervezőirodában eltöltött gyakorlattal rendelkező tájépítész munkatársat, rész vagy teljes munkaidőben egyaránt. Szakmai közösséget alkotunk, ahol hiszünk a csapatban és az agilis gondolkodásban. Hagyunk érvényesülni, és jut időd jól megcsinálni a feladatokat. A munkavégzéshez feltétlen szükséges grafikus tervező programok készség szintű ismerete, az önálló gondolkodás igénye és szeretete, valamint a megbízható, precíz munkavégzés.

Amennyiben nálunk fogsz dolgozni, ezek várnak Rád:

Irodánk intézménykertek, városi közterek, műemléki környezetek irodakertek, magánkertek tervezésével valamint azok akadálymentesítésének megtervezésével is foglalkozik. (www.openairdesignkft.com)

Részvétel teljes körű tájépítészeti tervezésben a koncepciótól a kiviteli tervekig

Tervezői kommunikáció segítése, prezentációk készítése

Szakági tervezők koordinálása

Önálló projektmenedzsment

Amit várunk Tőled:

minimum 2 éves tervezőirodai szakmai tapasztalat

Végzettség: MA vagy Msc tájépítész, okl. tájépítészmérnök

Szoftverismeret: AutoCAD 2D gyakorlott használata, grafikus tervező programok készség szintű ismerete ismerete: Photoshop, Indesign, SketchUp vagy/és 3Dmax előny a Vectorworks ismerete

Office ismerete és gyakorlott szintű felhasználása

Előny, ha a szakma iránt elhivatott vagy, jól meg tudod becsülni a feladatod elvégzéséhez szükséges időt, tudsz önállóan és csapatban is dolgozni, nekünk mindkettő egyformán fontos. Egyszerre több projektet is képes vagy hatékonyan kezelni. Kifejezett igényünk a megbízható precíz szemlélettel való munkavégzés, a munka jó minőségével kapcsolatos belső igény megléte.

 

Amit cserébe adunk:

  • Komfortos munkakörülményeket
  • Emberközpontú csapatot
  • Kötött munkaidő, de egyéni igényeket rugalmasan kezeljük
  • Változatos léptékű táj-és kertépítészeti projektekben való részvétel
  • Változatos ügyfeleket és projektek
  • Versenyképes fizetést

Munkakezdés: megállapodás szerint

Próbaidő: 3 hónap

Feladatvégzés helye:

Irodánkat a IX. kerületében Újbuda központjában a Móricz Zsigmond krt. 1. szám alatt találod, a 4; 6; 61; 19; 56; 41..-es villamostól, vagy az M4 metróvonaltól 3 perc sétára.

Pályázati feltételek

Ha szeretnél egy kreatív, jó hangulatú csapatban dolgozni, küldd el a portfoliódat, fizetési igény megjelölésével egy rövid motivációs levél és portfolió kíséretében az openairdesign@gmail.com e-mail címre. Ezt követően keresni fogunk, hogy jobban megismerjük egymást.