Tag szeretnék lenni?

Kedves Érdeklődő!

Köszöntünk a Magyar Tájépítészek Szövetségének új weboldalán!

Taggá válni a korábbi rendszertől eltérően nem egy űrlap kitöltésével, hanem a honlapon történő regisztráció során lehet, az éves tagdíj megfizetésével. A regisztrációs felület a weboldal jobb felső sarkában, a Regisztráció fülre kattintva érhető el, akár Facebook vagy Google-fiók segítségével, az egyszerűbb adatkitöltés érdekében. Ha Google-fiókod segítségével regisztrálsz, akkor egy kattintással Google-naptárodba importálhatod a szakmai eseményeket, amelyekről így akár emlékeztetőt, értesítést is kaphatsz!

A regisztrációt/bejelentkezést követően a jobb felső sarokban a Profil fülre kattintva érhető el saját személyes oldalunk. Erre belépve a bal oldali menüsorból a Tagság fülre kattintva választható ki a kívánt tagsági forma, amely a tagdíj befizetése után válik élessé. A tagdíj befizetése bankkártyával, átutalással, vagy személyes befizetés útján lehetséges.

Tagjaink számára fizetős rendezvényeink (szakmai programok, konferenciák) kedvezménnyel látogathatók, valamint egyes esetekben számukra például a szakmai konferenciák előadásairól készült felvételt is elérhetővé tesszük a honlapon.

Tagdíjaink:

Amennyiben értesülni szeretnél a tájépítész szakma friss híreiről, eseményeiről, kérlek ne feljts el a regisztráció során felirakozni hírlevelünkre!

Ha a regisztrációs folyamat során kérdésed merülne fel, kérünk keress minket bizalommal az info@tajepiteszek.hu email címen!