Tekintsd meg a hír részleteit

HAURATON DRAINFIX®CLEAN (x)
Közzététel időpontja: 2020-08-12 18:26:33
  • Általános

Felszíni vízelvezetés és tisztítás egyetlen rendszerben!

Az elmúlt évtizedben sorra jelentek meg tanulmányok, kutatások az útfelületekről lefolyó csapadékvizek szennyezettségéről. Ezekből az derült ki, hogy az olajos szennyeződésen túl, aromás szénhidrogénekkel (motorokból származó szennyeződések); valamint nehézfémekkel (réz, cink, ólom) is szennyezett vizek folynak le ezekről a felületekről. Azt is megfigyelték, hogy a szennyeződés nagy része olyan kis frakcióban mosódik le, hogy azok hatékony felfogásához/ülepítéséhez az olajfogóknak a szokványosnál sokkal nagyobb térfogatú iszapfogótérre lenne szükségük.

     

Csapadékvíz tisztítása szűrőtöltetes folyóka rendszerrel.
Egy rendszer a hatékony és környezetbarát víztisztításért.


A HAURATON termékeivel mindig valós problémákra reagál, így született meg a Drainfix Clean szűrőtöltettel kombinált vízelvezető folyóka. A rendszer egy rácsos folyókából, a folyóka alján egy dréncsőből, majd ezen egy szűrőtöltetből áll. A szűrőtöltet, egy olyan speciális szemeloszlási görbével rendelkező anyag, ami képes ezen apró szennyeződéseket is felfogni a felületén, ugyanakkor jó vízáteresztő képessége lehetővé teszi a gyors vízelvezetést is. A Drainfix Clean a burkolatról lefolyó szénhidrogénszármazékokkal szennyezett vizek megtisztítására is alkalmas; NMÉ-vel, és teljesítmény-nyilatkozattal rendelkezik. A szűrőtöltet az érkező olajos szennyeződést 99,9 %-os hatékonysággal tisztítja. A rendszer nagy előnye a rendkívül hosszú karbantartás-mentes időszak.

A Drainfix Clean folyóka hidraulikai méretezését, konszignálását - a rendelkezésünkre bocsátott adatokkal - vállalatunk térítésmentesen elvégzi.
A Drainfix Clean folyóka számos nemzetközi referencián túl, magyarországi alkalmazásokkal is rendelkezik.

A DRAINFIX®CLEAN rendszer minden tervezési és egyéb hivatalos előíráshoz is illeszthető.

 

Dokumentumok:

Leírás

HVG-cikk

Kommentek(0)