Tekintsd meg a pályázat részleteit

DECODE Díj
Pályázat kiírása: 2020-09-10 18:22:28 | Pályázat lejárata: 2020-10-18 23:59:00
  • Pályázat

A BORD Építész stúdió által 2019-ben létrehozott DECODE Kortárs Építészeti és Művészeti Alapítvány a kortárs építészetet és művészetet kívánja népszerűsíteni.

A DECODE Kortárs Építészeti és Művészeti Alapítvány a DECODE díj meghirdetésével és a kapcsolódó kiállítási lehetőség által platformot kíván teremteni az építészet, a design és a képzőművészet találkozására, új kapcsolódási pontokat felfedezve és szorosabbá fűzve a társművészeti ágakat. Az alapítvány célja továbbá, hogy felhívja a figyelmet a gondolatok köré épülő alkotásra és ezáltal az értékteremtésre. Ezek a munkák nem a nemzetközi trendekhez igazodnak, hanem erős, önálló gondolati háttérr el és alkotói szándékkal jönnek létre.

A pályaművek közül a művészetek és építészet különböző területeinek kiemelkedő képviselőiből felkért szakmai bíráló bizottság választja ki a
kiállításon résztvevő és a díjazott anyagokat. A DECODE pályázat összdíjazása, két kategóriában (építészet és alkalmazott/vizuális művészet) együttesen, nettó 1.200.000 forint.


A pályázati anyagból rendezett kiállítás időpontja 2020. november 11-18., helyszíne a budapesti Faur Zsófi Galéria.

A részletes pályázati kiírás IDE kattintva érhető el.

ENGLISH

Kommentek(0)