Tekintsd meg a hír részleteit

Online tájépítész fotó tanfolyam indul
Közzététel időpontja: 2021-06-07 17:20:04
  • Pályázat
  • Képzés
ONLINE FOTÓ TANFOLYAM A TÁJÉPÍTÉSZ FÓRUM FACEBOOK CSOPORTBAN
 
Sok tájépítészettel kapcsolatos hazai és nemzetközi pályázati anyagot végig nézve arra jutottam, jól jön a segítség, hogy minél szebben tudjátok bemutatni terveitek végeredményét. Tudom, sokszor épp ezekre a feladatokra nem jut idő, pedig az elkészült tervek legnagyobb ellensége legtöbbször a fenntartás hiánya.
 
Ha nevezel projekteket az idei, első Tájépítészeti Nívódíjon, vagy a 2022-es 10. Év Tájépítésze díjon vállalod majd a megmérettetést, itt az idő, fotózd az alkotásaidat. Most rendelkezésedre áll még egy teljes szezon, hogy dokumentáld a megvalósult terveket.
Ehhez kapsz most segítséget egy 5 részes tanfolyamon. Végig veheted mik azok a szempontok, melyeket figyelembe véve kellő technikai felkészültséggel, és csiszolt képi tervvel tudsz nekivágni a feladatnak.
Ha elakadnál, semmi probléma. A tanfolyam egy mindenki számára ingyenes, nyílt zoom találkozóval zárul, ahol közös tanulságkeresésre indulunk. Kérdezz-felek alkalom lesz ez, ahol bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám. Ennek pontos időpontja várhatóan június 27 lesz. A terveim szerint a tartalmak a következő időpontokban kerülnek fel az oldalra (hogy némelyik cím mit takar, az legyen egyelőre titok):
 
06.08. - NAPSZAKOK
06.10. – A TECHNIKA
06.15. - FOGALMAK
06.17. - FELMÁSZ’, BEBÚJ, LETÉRDEL, ÁTMÁSZIK
06.22. - FULL EXTRA
 
Sőt, ha ezután még marad kérdésed, akkor szívesen állok rendelkezésre a tanfolyam után is.
Ha szeretnéd addig is megnézni hogyan mutatnak a tájépítészeti munkák az én kamerámon keresztül, látogass el az oldalamra, friss munkákat mutatok meg Neked 7 mappában, válogatott tematika szerint.
www.attilaglazer.com ott pedig megtalálod a LANDSCAPE ARCHITECTURE menüben az almappákat
Remélem hasznos lesz a virtuálisan eltöltött közös idő, és nem marad el idén a munkáid megörökítése. Pályázz szép anyaggal, ami visszaad mindent abból, amit megálmodtál.
 
Annak aki nem ismer, egy kis szakmai előélet…
2001-ben végeztem tájépítészként, s egy rövid kivitelezésvezetői munka után végleg a fotográfia lett a megélhetésem. Sosem hagytam el azonban a szakmát. Közel 100 cikket írtam és fotóztam lakberendezési magazinoknak, és barkács lapoknak kertépítészeti témákban Eddig több mint 50 parkásznak fotóztam a munkáit. Remélem a 20 év tapasztalat segít majd Neked is, hiszen ma már tényleg elég egy telefon is, már „csak” tudni kell, mit és miért nyomkodj a készüléken.
Kövesd a cikkeket, és találkozzunk 27-én virtuálisan zoomon is.
 
Glázer Attila
parkász fotográfus

Kommentek(0)