Tekintsd meg a hír részleteit

Boldog karácsonyt kíván az MTSZ!
Közzététel időpontja: 2022-12-24 00:45:08
  • Általános

Boldog karácsonyt és siekres új évet kívánunk minden kedves Kollégának, szakmabelinek és partnereinknek!

 

Ez történt 2022-ben, így indulunk neki a következő esztendőnek:

Ahová lehetett, kikerültek a Tájépítészeti Nívódíj Beton Emléklapjai (Tervezői Névjegyek). A Szélkapu parkban, A Turai Kastélyparkban, A Liget Nagyjátszóterén már fizikai emlékeztető is van, ami a tájépítészek fontosságát hivatott megmutatni a nyilvánosságnak.

Elkészítettünk egy kis méretű, de annál nagyobb jelentőségű füzetet. Az MTSZ-t bemutató anyag volt a végterméke annak, hogy pontosan definiáljuk a tájépítészeti díjakat, s hogy új fokozatra kapcsoljuk a szövetség munkavégzését a tájépítészekért, a tájépítészetért.

Elindítottuk a tájépítész szakmai estek sorozatot. Tájépítészeti Finomságok címmel rendszeresen szervezünk beszélgetés sorozatot szakemberekkel a Kortárs Építészeti Központban.

Sajtófigyelés indult, hogy pontosabban követhessük, milyen fórumokon jelenik meg a szakmánk. Kapcsolatokat építünk, hogy mi magunk is szerteágazóbban tudjunk tájékoztatást adni a tájépítészek munkáiról, a fontosabb jogszabályváltozásokról.

Kortárs Magyar Tájépítészet munkacímmel elkezdtünk dolgozni egy nagyszabású, a 21. századi magyarországi tájépítészetet bemutató könyv létrehozásán.

Fejlesztjük a MTSZ az Év Tájépítésze Díj és a Tájépítészeti Nívódíj honlapjait.

Működik a tájépítész naptár, melyek folyamatos fejlesztése azt a célt szolgálja, hogy egyetlen, a szakmát érintő eseményről se maradj le.

A Szakmai Napok 2023 esemény részeként az MTSZ szervezésében megvalósuló előadás sorozat terveink szerint az eddigi legizgalmasabb lesz.

Kommentek(0)