Tekintsd meg az esemény részleteit

Zöld-kék infrastruktúra (ZKI) workshop tervezők részére
Esemény időpontja: 2023-06-06 09:00:00 - 2023-06-06 15:00:00
  • Hírek
  • Konferencia
  • Események
  • Képzés
Mentés Google Naptárba
A rendezvény célja annak elősegítése, hogy a KEHOP Plusz és TOP Plusz programokból várható zöld-kék infrastruktúra, településfejlesztésű témájú projektekben érintett tervezők ill. szakértők jobban megismerhessék a természet-alapú megoldásokat.

A Miniszterelnökség Közlekedési, Környezeti és Energiahatékonysági Fejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága szeretettel meghívja a 2023. június 06-án (kedd) megrendezésre kerülő, „Zöld-kék infrastruktúra (ZKI) workshop tervezők részére” című szakmai szemléletformáló konferenciájára, amelyre Budapesten, valamint online formában kerül sor.

 

A rendezvény célja annak elősegítése, hogy a KEHOP Plusz és TOP Plusz programokból várható zöld-kék infrastruktúra, településfejlesztésű témájú projektekben érintett tervezők ill. szakértők jobban megismerhessék a természet-alapú megoldásokat és alkalmazhatóságát a vízgazdálkodási és az éghajlatváltozás problémákat célzó megoldások kapcsán. A tervezett program során az érdeklődők útmutatást kapnak a települések elsődleges beavatkozási pontjainak meghatározásához és jó példákat ismernek meg a lehetséges megoldásokról. A konferencia további célja, hogy az engedélyeztető hatóságok is nagyobb rálátást kapjanak a megvalósítandó elképzelésekről, így a frontális előadásokon túl a konzultáció és tapasztalatcsere is kiemelt szerepet kap.

A közeljövőben induló zöld-kék infrastruktúra fejlesztések előkészítését és megvalósítását szeretnénk minél szélesebb és felkészült szakmai kör bevonásával menedzselni, melyhez elengedhetetlen a mérnöki területekért felelős kollégák, partnerek megszólítása is.

 

Időpont:            2023. június 06. (csütörtök), 9:00-15:00 (regisztráció 8:30-tól)

Helyszín:           Budapest Kongresszusi Központ (1123 Budapest, Jagelló út 1-3) és online, videokonferencia keretében (Zoom)

                           A helyszín befogadóképességére tekintettel a személyes részvétel 100 fő részére biztosított.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2023. május 25. (csütörtök) 17:00-ig szíveskedjen megerősíteni az alábbi formanyomtatvány kitöltésével:

https://formsgle/YYZBjhKBE2SpW9G77

A konferencián személyesen résztvevők számára étkezést biztosítunk.

 

A rendezvény előzetes programtervét mellékletként csatoljuk.

Az online részvételre regisztrált résztvevőknek a videokonferencia technikai részleteit, az online csatalakozási linket tartalmazó e-mail, míg a személyesen részt vevők részére a helyszínnel kapcsolatos információk (pl. rendezvényhelyszín megközelíthetősége) a későbbiekben kerül megküldésre.

 

Amennyiben a rendezvényt illetően kérdésük lenne, a zoldkek@tfm.gov.hu e-mail címre szíveskedjenek küldeni.

Regisztráció: a titkar.tajepiteszek@gmail.com email címen

A jelentkezésnél az alábbiakat kell megadni: résztvevő nevét, szervezet nevét, beosztását és e-mail címét

Kommentek(0)