Tekintsd meg az esemény részleteit

Tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás és Vásár
Esemény időpontja: 2022-04-22 00:00:00 - 2022-04-24 23:00:00
  • Hírek
  • Események
  • Kiállítás
Mentés Google Naptárba
Tavaszkert Dísznövény 2022 Szakkiállítás várjuk szeretettel a városi kertészeket, növény, virág, gasztronómia és a természetes dizájn rajongóit, illetve mindenkit, aki szeretne egy tavaszi hangulatú természetközeli hétvégét a városban!

A sokéves hagyomány szerint április utolsó hétvégéjén reméljük Önökkel együtt virágosítunk, növényesítünk, adunk inspirációkat, termékeikkel megoldásokat a kertek, balkonok, természetközeli dizájn-és gasztronómia szerelmeseinek a tavaszi pompájában lévő Budai Arborétumban!

A szervező kiskertpiac csapatának célja egy olyan kiállítói és vásártér megrendezése, amely minőségi növény- és termékkínálattal, előadásokkal, kiállításokkal és kapcsolódó programokkal várja a Látogatókat, lehetőséget biztosítva a vásárlásra, és a téma iránt érdeklődőknek információ- és élményszerzésre.

Április 22-24. között várjuk szeretettel a városi kertészeket, növény, virág, gasztronómia és a természetes dizájn rajongóit, illetve mindenkit, aki szeretne egy tavaszi hangulatú természetközeli hétvégét a városban!

 

PROGRAMOK: http://www.tavaszkert.hu/programok/

 

 

FB oldal: https://www.facebook.com/tavaszkert

Kommentek(0)