Tekintsd meg az esemény részleteit

TÁJÉPÍTÉSZETI NÍVÓDÍJ 2023
Esemény időpontja: 2023-09-01 00:00:00 - 2023-09-01 00:00:00
  • Általános
Mentés Google Naptárba
PÁLYÁZATI ANYAGOK FELTÖLTÉSE elindult! A honlapunkon történt sikeres regisztrációt követően, a pályázó szeptember első napjától megkezdheti a pályázati anyag feltöltését! Sikeres pályázást kívánunk mindenkinek.

A részletes leírás ITT olvasható:  https://tajepiteszek.hu/tn

 

TN  pályázat célja

A Tájépítészeti Nívódíj megvalósult projekteket díjaz. Meg nem valósult tervek, koncepciók nem nevezhetők. A kiíró kifejezett célja megtalálni és díjazni a leginnovatívabb alkotásokat. A pályázat credoja elismerni olyan alkotásokat, melyek a tájépítészet elismertségét növelik, újszerűségük, műszaki és esztétikai kiválóságuk mellett hordozzák az azokon túlmutató értékeket, védik a meglévő értékeket, követik vagy egyeznek a fenntartható fejlődés elveivel. Természet alapú (NBS) megoldásokat alkalmaznak, figyelembe veszik az ökológiai szempontokat, hasznosságuk társadalmi szinten is megjelenik.

 

Pályázók köre

 A pályázat benyújtói a következők lehetnek: 

  • Önállóan induló tájépítész
  • Tájépítészekből álló tervezői csoport
  • Bármilyen összetételű tervezői/alkotói/szerzői csoport. Melyre igaz az alábbi kitétel:

Kizárólag olyan projektek nevezhetők, melyek tervezésekor legalább egy tájépítészmérnök tervező szellemi alkotóként, felelős tervezőként, kutatásvezetőként, stb., közreműködött, igazolhatóan aláíróként szerepel a tervdokumentációkban, elméleti munkák szerzőjeként van feltüntetve.

Kommentek(0)