Tekintsd meg az esemény részleteit

XI. Taggyűlés és Szakmai Napok
Esemény időpontja: 2020-02-11 10:00:00 - 2020-02-14 18:00:00
  • Hírek
  • Konferencia
  • Események
  • Szakmai napok
Mentés Google Naptárba
A tavalyi évhez hasonlóan idén 2020. február 11-14. között, immár 11. alkalommal rendezzük meg Taggyűlésünket és Szakmai napunkat, Balatonalmádiban. A Magyarországi „zöld szakma” szakembereinek legnagyobb találkozója.

Kedves Tagtársaink, Kedves Szakmabeliek!

A tavalyi évhez hasonlóan idén 2020. február 11-14. között rendezzük meg Taggyűlésünket és Szakmai napunkat Balatonalmádiban. 

Hamarosan megosztjuk a  részletes magyar nyelvű programot, azonban adunk egy kis ízelítőt  a legizgalmasabb programrészekről. A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén is olyan nemzetközi hírességeket tudtunk meginvitálni Ausztriából, Csehországból és Angliából, akik akik még nem jártak hazánkban.

11-én egy napos workshopot tart nekünk James Hitchmough., majd 12-én Christian H. Kreß, James Hitchmough és Adam Baros előadásait lehet meghallgatni.

Idén is tartunk nulladik napot, ahol Zöldtető és Green City Workshop lesz, ami a Green City Akkreditációs Rendszer továbbképzés is egyben. A Green City Akkreditációs alapképzést már elvégzett szakemberek számára a workshopon való részvétel a Green City akkreditáció éves meghosszabbításához megfelel.

A részletes program és tudnivalók alább, illetve ide kattintva elérhető!

A további híreket itt és Facebook-oldalunkon, illetve a hivatalos Facebook-eseménynél tesszük közzé!

A részvétel után kamarai pont igényelhető!

Kommentek(0)