Tekintsd meg az esemény részleteit

  • Főoldal
  • /
  • Események
  • /
  • Myplant & Garden - 7. Nemzetközi dísznövény és tájépítészeti szakkiállítás
Myplant & Garden - 7. Nemzetközi dísznövény és tájépítészeti szakkiállítás
Esemény időpontja: 2023-02-22 09:00:00 - 2023-02-24 18:00:00
  • Hírek
  • Események
  • Kiállítás
Mentés Google Naptárba
A hetedik Myplant & Garden a „green comunity” számára az év legfontosabb találkozója lesz 2023. febuár 22-24. között, a Milánó melletti rho-i vásárnegyedben.

Myplant & Garden - 7. Nemzetközi dísznövény és tájépítészeti szakkiállítás

International B2B Green Expo

www.myplantgarden.com

Milánó, 2023. február  22 – 23 – 24. 

A hetedik  Myplant & Garden  a „green comunity” számára  az év legfontosabb találkozója lesz 2023. febuár 22-24. között, a Milánó melletti rho-i vásárnegyedben. Ez a nemzetközi B2B szakkiállítás az egyetlen, amely a dísznövény és tájépítészet összes területét felöleli.

Az Igazgatóság két szempontra koncentrál a 2023. évi rendezvénnyel kapcsolatban: a vásár nemzetközi jellegének megerősítésére és a kiállítók optimális elhelyezésére, ami a szakmai látogatói útvonalakat jelölné ki.

  1. Nemzetközi jellege

Nemcsak Európából, hanem Eurázsiából, Közép-Ázsiából, Délamerikából és a Maghreb országokból is  várják ide a legfontosabb nagykereskedők, kertészeti áruházláncok, GD, DIY, Home and Garden, e-commerce képviselőit;  a beszerzési központok és  közbeszerzési hivatalok, valamint a HORECA vásárlók köréből máris szép számban érkeznek visszaigazolások.

Annak érdekében, hogy a nemzetközi kapcsolatokat kiszélesítsék, Myplant & Garden benyújtotta felvételét az AIPH - be (International Association of Horticultural Producers). És  szeptember 29-én fel is vették tagjai közé.

  1. Kiállítói útvonalak

A 20. és 12. pavilonokban különleges témákra összpontosítanak: a 20. pavilonban például a „Zöld a sport témában” címmel az Olaszország gazdaságának egyik kiemelkedő része lesz jelen, növényekkel, infrastruktúrák tervezésével, a kivitelezés normatíváival. Ezt egészítik ki a városi kültéri bútorok, az eco és smart megoldások.

A 12. pavilonban két útvonal lesz a lakásdekoráció, kert és virágok, kertápolás témában, ahol hangsúlyt kapnak az eladó helyek, értékesítési pontok új kialakítási lehetőségei.  Az esküvői dekorációkat külön installációkkal, eseményekkel és bemutatókkal gazdagítják.

A 16. pavilonban szokás szerint a cserepes virágok és növények kapnak helyet, amit kiegészítenek a piac innovatív és tradicionális szolgáltatásai, a vállalkozások és szakma specialistáinak bemutatkozása, cserepek, virágtartók valamint a szakma műszaki tartozékai. Ide tartoznak természetesen a kültéri építkezési anyagok, agrotechnika, agronómia, fitopatológia, felmérési eljárások, stb.

A MyplanTech szekciót is megerősítették a K+F, innováció és aktuális piaci elképzelések szerint. Itt lesznek megvalósítva  a beszélgetések és szemináriumok, ahol a dísznövény ágazat jövőjét vitatják meg.

 

Részvételi szándékát (akár stand, akár látogató) kérem, jelezze, hogy időben tudjak további információt küldeni.

Magyarország kiemelt helyet kapna a kiállításon. (Pl.: egy alapregisztráció € költség mellett az egyedi cégek csak 120 €-t fizetnek. A területdíj 115€ per m2.. promóciós lehetőségek).

A nagykereskedők és importőrök látogatását egy külön projekt segíti: kérjük jelezzék előre látogatói szándékukat: az egyéni látogatáshoz egy-egy ingyen belépőhöz szükséges kódot tudok küldeni. A jelentkező látogatók által begyűjtött kérdőívek alapján az Igazgatóság néhány nagykereskedőt szelektál, akiket hivatalosan meghív (biztosítva nemcsak a belépést és katalógust, hanem a szállást, étkezést a vásárban, a Buyers Lounge-ba való belépést is, valamint egy gálavacsorát Milánó városának egyik éttermében).  

A csoportos látogatást is támogatja az Igazgatóság, kérésre megküldöm a szolgáltatási csomagot, amit a csoport kaphat.

Várjuk februárban a My Plant & Garden vásáron!

Üdvözlettel,

Gönczy Zsuzsa

Myplant & Garden magyarországi képviselője

Mobil: 0039 333 21 58 209

Kommentek(0)