Tekintsd meg az esemény részleteit

  • Főoldal
  • /
  • Események
  • /
  • Közterületi növénykiültetések ökologikus szemlélet mentén
Közterületi növénykiültetések ökologikus szemlélet mentén
Esemény időpontja: 2023-06-15 15:00:00 - 2023-06-15 16:00:00
Mentés Google Naptárba
Virágos Magyarország II. webináriuma A második előadónk – Biró Borbála - az ökologikus szempontrendszer előnyei, alkalmazásának lehetőségeit mutatja be. Az előadás gyakorlati szempontú tanácsokat ad a tervezéssel és az alkalmazott közegekkel és növénytár
Virágos Magyarország II. webináriuma
Téma: Közterületi növénykiültetések ökologikus szemlélet mentén
 
Előadó: Biró Borbála kertészmérnök:
Időpont: 2023. június 15., 15.00 – 16.00
 
"A második előadónk – Biró Borbála - az ökologikus szempontrendszer előnyei, alkalmazásának lehetőségeit mutatja be. Az előadás gyakorlati szempontú tanácsokat ad a tervezéssel és az alkalmazott közegekkel és növénytársulásokkal, továbbá azok beszerzési lehetőségeivel kapcsolatosan. Végül a kiültetés menetéről és az ajánlott fenntartási munkákról esik szó.
Biró Borbála okl. kertészmérnök, mérnök-közgazdász, zöldfelület-fenntartási és zöldfelület-fejlesztési szakember. 2013-tól zöldfelület-fejlesztési vezetőként dolgozik a BKM Nonprofit Zrt.-ben, mely a FŐKERT Nonprofit Zrt jogutódja, ahol feladata a Társaság kezelésében lévő fővárosi zöldfelületek fejlesztésének irányítása, komplex projektek bonyolítása, műszaki ellenőrzése. Ökologikus növényalkalmazásban jártas szakemberként évtizedek óta támogatja a növény-kiültetési tervek összeállítását, végrehajtását, továbbá belső képzéseket tart a témában. Ugyancsak e témában íródott kiadvány társszerzője (Pápai Veronika – Biró Borbála 2016. Ökologikus zöldfelületek városi alkalmazása, FŐKERT Nonprofit Zrt. Budapest). Hitvallása a települési zöldfelületek komplex szemlélete - egységben kezelve a gazdasági hatékonyságot, a fenntarthatóságot, az ökologikus rendszerek alkalmazását, a múlt értékeinek védelmét, a kortárs design és műszaki kutatási eredmények kiaknázását.
 
Az előadást az alábbi linkre kattintva érhetik el június 15-én:
 
Meghívták egy Microsoft Teams-értekezletbe
 
Csatlakozás a számítógépén vagy a mobilalkalmazásban
Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz
______________________________________________________________________________
Kérjük részvételi szándékát legkésőbb az előadás előtt egy órával jelezni szíveskedjen az alábbi email címen:
info.viragosmagyarorszag@gmail.com
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A Virágos Magyarország verseny Szervező Bizottsága
 

Kommentek(0)