Tekintsd meg az esemény részleteit

  • Főoldal
  • /
  • Események
  • /
  • Könyvbemutató | Mőcsényi Mihály - Egy polihisztor tájépítész
Könyvbemutató | Mőcsényi Mihály - Egy polihisztor tájépítész
Esemény időpontja: 2022-03-01 17:00:00 - 2022-03-01 19:00:00
Mentés Google Naptárba
A könyvet bemutatja: Körmendy Imre (2021-ben a Hild János díj kitüntetettje, a Magyar Urbanisztikai Társaság örökös, tiszteletbeli elnöke) A könyvről megnyitott beszélgetésben részt vesznek a család képviselői, a könyv szerkesztői, szerzői.
 
 

Regisztráció a következő linkre kattintva: https://forms.gle/AyWy7uEWXRZsti8C6

A program időpontja: 2022. március 1. (kedd) 17,00 óra
A program helyszíne: MUT székház, 1094 Budapest, Liliom u. 48.
 
A Magyar Urbanisztikai Társaság által szervezett Urbanisztika Hónapja eseménysorozat keretében a Környezetesztétikai Tagozat könyvbemutatót szervez az „MM_C: MŐCSÉNYI MIHÁLY - Egy polihisztor tájépítész/ Tanulmányok és esszék Mőcsényi Mihály életéről” c. könyv bemutatására.
 
A kötet 9 szerzője 24 fejezetben dolgozta fel Mőcsényi Mihály tájépítész professzor életét és munkásságát. A professzor tevékenysége lefedte az urbanisztika jónéhány részterületét. E területeken folytatott tevékenységének elismeréseként a MUT 1986-ban Hild János díjjal tüntette ki.
A könyvet bemutatja: Körmendy Imre (2021-ben a Hild János díj kitüntetettje, a Magyar Urbanisztikai Társaság örökös, tiszteletbeli elnöke)
A könyvről megnyitott beszélgetésben részt vesznek a család képviselői, a könyv szerkesztői, szerzői, és a megjelent érdeklődők.
 
A könyv a helyszínen nem kapható, de előzetesen megrendelhető a TERC Kiadónál az alábbi, keresőbe másolt URL címen: https://www.terc.hu/.../mocsenyi-mihaly-egy-polihisztor...
 
A programon történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz és érvényes oltási igazolvány meglétéhez kötött, melyet személyi igazolvánnyal együtt fel szükséges mutatni a rendezvényre való belépéskor.
Tájékoztatjuk, hogy a jelenlegi szabályozás szerint a védettségi igazolvány 2022. február 15-től oltási igazolvánnyá alakul, mely abban az esetben érvényes, ha tulajdonosa:
• már megkapta második oltását, vagy
• már megkapta harmadik oltását
Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Urbanisztikai Társaság minden esetben ellenőrzi az oltási igazolványok érvényességét. A rendezvényen csak azon látogatóink vehetnek részt, akik érvényes oltási igazolvánnyal rendelkeznek.
Felhívjuk figyelmét, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet miatt az eseményen, illetve a Magyar Urbanisztikai Társaság székházának egész területén kötelező a maszkviselés. Étkezés időtartamára a maszk viselése mellőzhető.
Felhívjuk érdeklődőink figyelmét, hogy a járványügyi helyzet miatt az eseményre maximum 50 vendéget tudunk beengedni! A maximális létszámon túl regisztrálók várólistára kerülnek, akiket regisztráció időpontja szerint értesítünk a részvételi helyek felszabadulásáról.
 

Kommentek(0)