Tekintsd meg az esemény részleteit

KAP Stratégiai Terv kidolgozása előadássorozat
Esemény időpontja: 2021-05-07 10:00:00 - 2021-05-25 14:00:00
Mentés Google Naptárba
Folytatódik a 2020 utáni Közös Agrárpolitika kereteinek kialakítása, és egyúttal a hazai agráriumot érintő KAP Stratégiai Terv kidolgozása a 2023-27-es időszakra.

Folytatódik a 2020 utáni Közös Agrárpolitika kereteinek kialakítása, és egyúttal a hazai agráriumot érintő KAP Stratégiai Terv kidolgozása a 2023-27-es időszakra. A tervezés során a Nemzeti Agárgazdasági Kamara felel a KAP Stratégiai Terv társadalmasításáért, így a korábban szervezett workshopok folytatásaként most a tervezett beavatkozások kerülnek napirendre. A műhelymunkák célja, hogy a KAP Stratégiai Tervben foglalt beavatkozásokról tájékoztatást nyújtsunk, és hogy azok tartalmáról párbeszéd alakuljon ki a tervezők és a gazdasági-társadalmi szereplők között.

Ezúton szeretnénk felkérni Önt, hogy részvételével, javaslataival, tapasztalatai megosztásával segítse munkánkat a következő időszaki agrártámogatások sikeres tervezésében és hatékony felhasználási lehetőségeinek biztosításában.

Az online rendezvénysorozat az Agrárminisztériummal közös szervezésben, a Teams felületen kerül megrendezésre az alábbi ütemezés szerint, minden alkalommal délelőtt 10 órai kezdettel:

  • május 7. (péntek) - LEADER, vidéki intézkedések, vidéki vállalkozások támogatása, diverzifikáció, együttműködések
  • május 11. (kedd) - termelői csoportok, zöldég-gyümölcs, borászat, méhészet, minőségrendszerek
  • május 14. (péntek) - AKIS: EIP-AGRI, digitalizációs átállás, tudásátadás, szaktanácsadás
  • május 18. (kedd) - erdészeti beavatkozások: erdősítés és fásítás, erdészeti beruházások, Natura erdő, EKV, örökerdő és erdő-genetika
  • május 21. (péntek) - Natura 2000, génmegőrzés, állatjólét, nem termelő beruházások
  • május 25. (kedd) - ÖKO, AKG, agro-ökológiai alapprogram, kistermelői támogatás, alap jövedelemtámogatás

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi felület kitöltésével tud megtenni, legkésőbb az eseményt megelőzően 2 nappal.

REGISZTRÁCIÓ

Az eseményhez tartozó belépési linket, valamint a kapcsolódó munkaanyagokat a rendezvényt megelőző napokban küldjük ki e-mailben azoknak, akik a részvételi szándékot a regisztráció során előzetesen jelezték.

Kommentek(0)