Tekintsd meg az esemény részleteit

Jó gyakorlatok az agrárerdészetben terepi bemutató
Esemény időpontja: 2023-08-09 00:00:00 - 2023-08-09 15:00:00
Mentés Google Naptárba
Agromix (Horizon 2020) projekt célja, hogy összehozza a kutatókat, gazdálkodókat és politikai döntéshozókat és támogassa a fenntarthatóbb, reziliens és hatékony földhasználatra, erdőgazdálkodási és mezőgazdasági gyakorlatokra való áttérést Európában.

Dátum: 2023. augusztus 09.

Helyszín: Sárvár

A CEEweb a Biológiai Sokféleségért egyesület képviseletében szeretném meghívni Önt az Agromix projekt keretén belül megvalósuló rendezvénysorozat következő terepi bemutató napjára, melyet 2023. augusztus 9-én tartunk Sárváron.
A CEEweb már több mint 25 éve dolgozik a biodiverzitás megőrzése érdekében, számos határon átnyúló projekt megvalósítását támogatjuk a kelet-közép-európai régióban. Az Agromix (Horizon 2020) projekt célja, hogy ismertesse a vegyes gazdálkodás és az agrárerdészeti rendszerek előnyeit, valamint, hogy összehozza a kutatókat, gazdálkodókat és politikai döntéshozókat és támogassa a fenntarthatóbb, reziliens és hatékony földhasználatra, erdőgazdálkodási és
mezőgazdasági gyakorlatokra való áttérést Európában.
A rendezvény alkalmat biztosít a hazai agrárerdészeti módszerek eredményeinek terepi bemutatására, továbbá az érintett felek, a döntéshozók, gazdálkodók és kutatók közötti tapasztalatcserére és az ismereteik bővítésére.
A programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.
Regisztráció: LINK
Kapcsolattartó: Magyar Linda, projekt koordinátor (lmagyar@ceeweb.org, +36 30 160 0030)
Varga Ádám, projekt asszisztens: (avarga@ceeweb.org, +36 30 327 1270)

A napirenddel a későbbiekben jelentkezünk. A rendezvény során az ellátást; a terepi bemutató során, valamint Budapestről utazást biztosítunk.
Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmüket, hogy a terepi napot megelőzően 2023. július 27-én nemzetközi online konferenciát tartunk angol nyelven, amely az Agromix projekt mintaterületeinek bemutatásával vizsgálja az agrárerdészet és vegyes gazdálkodási rendszerek érvényesülési lehetőségeit a kelet-közép-európai régióban.

 

forrás: https://www.diszkerteszek.hu/jo-gyakorlatok-az-agrarerdeszetben-terepi-bemutato/?fbclid=IwAR1KKmG9R4LyFTg7iLaxY0XXdLThab_OwiMY0_KkryBenilXRZ7vsN7_e4E

Kommentek(0)