Tekintsd meg az esemény részleteit

Ember-(köz)tér kapcsolat: környezetpszichológiai szempontok
Esemény időpontja: 2021-12-07 16:01:00 - 2021-12-07 17:00:00
  • Események
  • Általános
  • Képzés
Mentés Google Naptárba
Felkért előadó: Dr. Dúll Andrea egyetemi tanár, intézetigazgató Felkért hozzászóló: Koszorú Lajos okl. építészmérnök Moderátor: Gerzánics Annamária okl. tájépítészmérnök
A Magyar Urbanisztikai Társaság Környezetesztétikai Tagozata beszélgetés-sorozatot szervez „Lehetőségek és korlátok a közösségi terek és létesítmények fejlesztésében” témakörben. A következő tagozati összejövetel témája „Ember-(köz)tér kapcsolat: környezetpszichológiai szempontok”
 
A beszélgetés-sorozatban a közösségi terek tervezésének városszerkezeti vonatkozásait és a közösségi objektumok létesítési szempontjait vizsgálva a társszakmák (városépítészek, tájépítészek, építészek, a műszaki infrastruktúra tervezésével foglalkozó szakemberek és az ingatlanfejlesztők) értékrendszerének, valamint a társadalmi elvárásoknak a bemutatását, összevetését szeretnénk lehetővé tenni. A téma aktualitását a városi létforma tapintható átalakulása és az ezzel járó, szakmánkat is érintő kihívások adják.
 
Az előadásokat követően megnyitott moderált beszélgetésben kérdésekre és vélemények kifejtésére adunk lehetőséget a meghívottak és megjelentek részvételével.
 
A következő tagozati összejövetel témája „Ember-(köz)tér kapcsolat: környezetpszichológiai szempontok”
Felkért előadó: Dr. Dúll Andrea egyetemi tanár, intézetigazgató (Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Ember-Környezet Tranzakció Intézet)
 
Felkért hozzászóló: Koszorú Lajos okl. építészmérnök
Moderátor: Gerzánics Annamária okl. tájépítészmérnök
 
A program időpontja: 2021. december 7. (kedd) 16,00 óra
A program helyszíne: MUT székház, 1094 Budapest, Liliom u. 48.
A programon történő részvétel előzetes regisztrációhoz és érvényes védettségi igazolvány meglétéhez kötött, melyet személyi igazolvánnyal együtt fel szükséges mutatni a rendezvényre való belépéskor!
 
Felhívjuk figyelmét, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet miatt az eseményen, illetve a Magyar Urbanisztikai Társaság székházának egész területén kötelező a maszkviselés. Étkezés időtartamára a maszk viselése mellőzhető.
Regisztráció a következő linkre kattintva: https://forms.gle/qqBoQfzjoMh2X9JU6

Kommentek(0)