Tájkarakter kérdőív

Kategória: 
Továbbítjuk a Földművelésügyi Minisztérium Nemzeti Parki és Tájvédelmi Főosztályának megkeresését, amelyben tájkarakterrel kapcsolatos kérdőív kitöltésére kérik fel a tájjal foglalkozó szakterületek képviselőit.
 
Kedves Kolléga! 
 
A Földművelésügyi Minisztérium koordinációjában „A közösségi jelentőségű természeti értékek hosszú távú megőrzését és fejlesztését, valamint az EU Biológiai Sokféleség Stratégia 2020 célkitűzéseinek hazai szintű megvalósítását megalapozó stratégiai vizsgálatok” címmel stratégiai kutatási program indul. A projekt keretében tervezzük egyebek mellett az Európa Tanács Európai Táj Egyezményének végrehajtásához szükséges egyes szakmai kutatások elindítását is. 
A feladat teljesítéséhez elengedhetetlennek tartjuk a tájjal foglalkozó szervezetek, szakértők minél szélesebb körű bevonását, ezért a projekt-megvalósítás során több részvételi tervezést segítő akciót tervezünk. A jelenleg zajló előkészítési fázisában a célrendszer kidolgozása során szeretnénk figyelembe venni a tájjal foglalkozó szakemberek tapasztalatait, munkájuk során felmerült akadályokat, igényeket is, ezért arra kérjük Önt, mint a téma szakértőjét, hogy a mellékelt kérdőív kitöltésével segítse elő munkánkat. Kérjük továbbá, hogy az Ön által képviselt szervezet munkatársainak közreműködése érdekében szíveskedjen jelen levelünket továbbítani kollégái/tagsága számára is.
 
Az elektronikusan kitölthető kérdőív az alábbi linken érhető el, kérjük legkésőbb 2016. december 21-ig (szerda) szíveskedjenek kitölteni:
 
 
Köszönjük, hogy közreműködésükkel hozzájárulnak munkánk sikeréhez!
 
Balczó Bertalan
főosztályvezető
 
Földművelésügyi Minisztérium
Nemzeti Parki és Tájvédelmi Főosztály