Tájföld - Római-part

Kategória: 
Címkék: 

A TÁJföld 2013.12.02-ai adásában: a TájFÖLDben az elmúlt egy év Római-parttal kapcsolatos történéseiről beszélgetünk, többek között a Római Part 2100 hallgatói ötletpályázatra beérkezett javaslatokról.

A Római-part az elmúlt egy évben kiemelt jelentőségű üggyé vált a kormány rendelete és a szó nem hivatalos értelmében még inkább a civilek érdeklődése és tenni akarása által. Demonstrációk, tervmódosítások, kérdőív, közmeghallgatások, pályázatok. 2013. december 2-án a TájFÖLDben az elmúlt egy év Római-parttal kapcsolatos történéseiről beszélgetünk, többek között a Római Part 2100 hallgatói ötletpályázatra beérkezett javaslatokról. 

A műsorvezető Angyal Andrea és Pozsonyi Dávid vendége Dr. Csemez Attila, tájépítész professzor, Varga-Ötvös Béla, várostervezési közgazdász, a hallgatói ötletpályázat bíráló bizottságának egyik tagja, valamint a nyertes csapat tagjai, Horváth Bettina, Hrabák Luca, Papp Márton, Városy Dóra, a Budapesti Corvinus Egyetem Tájépítészeti Karának első éves Master hallgatói.