Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola idén is felvételt hirdet!

Kategória: 

A Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola idén is meghirdeti felvételijét nappali tagozatos PhD képzésére. Ismét várjuk mindazon (akár frissen, akár korábban végzett) tájépítészek jelentkezését, akik szívesen merülnének el a tájépítészeti kutatás és oktatás világában. A pályázat beadásának határideje: 2019. május 30.

Címkék: 

Kedves Tájépítész Kollégák! 

A Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola idén is meghirdeti felvételijét nappali tagozatos PhD képzésére. Ismét várjuk mindazon (akár frissen, akár korábban végzett) tájépítészek jelentkezését, akik szívesen merülnének el a tájépítészeti kutatás és oktatás világában. 
A képzés időtartama 8 félév. Állami ösztöndíjas rendszerben a havi ösztöndíj összege 140 ezer forint az első két oktatási és kutatási évben, és 180 ezer a második, disszertáció-készítési két évben - mindezt nappali diákstátusz egészíti ki. 
Ideális lehetőség kisgyermekükkel otthon lévő, a szakmába visszatérni szándékozó kollégák számára! 
A pályázat beadásának határideje: 2019. május 30.

Minden szükséges információ elérhető itt: https://tajk.szie.hu/kepzesek/tajepiteszeti-es-tajokologiai-tt-doktori-iskola 
illetve a doktori.hu oldalon. 

A jelentkezés választott és a potenciális témavezetővel egyeztetett témával, kutatási tervvel történik. Kert- és szabadtérépítészeti, városi zöldfelületi, zöldhálózati, városökológiai témákban a Kert- és Szabadtértervezési Tanszék vezető oktatói, mint a Doktori Iskola tagjai tudnak doktorjelöltet fogadni. 
Érdeklődéssel várjuk a kutatási ötleteket, témákat, és persze a jelentkezést a kertepattajk.szie.hu címen."