Tájékoztatás Dr. Csima Péter személyiségi jogainak megsértéséről

Kategória: 

Nyilatkozat

 

A PRO VIA ’91. Mérnöki Kft. (1034 Budapest, Szomolnok u. 14. fsz. 1., cégjegyzékszám: 01-09-164058) alulírott ügyvezetője, Egyházi Ferenc Tibor kijelentem, hogy az ügyvezetésemmel működő Kft., mint a Nyugat-Dunántúli Régió Integrált Településfejlesztési Stratégia tervezési munkáira pályázó konzorciumot vezető társasága, a projekt teljesítése során akaratlanul megsértettük DR. CSIMA PÉTER okleveles táj- és kertépítészmérnök, településrendezési zöldfelület és tájrendezési vezető tervező személyiségi jogait.

Dr. Csima Péter nevét jogosulatlanul olyan feladatok [Nyugat-Dunántúli Régió Tét, Pannonhalma, Vasvár és Szentgotthárd települése stratégiai tervezési munkái (Projekt azonosító: NYDOP-6.2.1/K-13-2014-0002)] dokumentációjában tüntettük fel – a szaktervező tudta és hozzájárulása nélkül – tévedésből, amely tervezési munkákban dr. Csima Péter nem vett részt.

A valóságban zöldfelületi és tájrendezési szakági munkarészeket Vasvár, Pannonhalma és Tét esetében más szakemberek készítették, Szentgotthárd településhez nem készült ilyen munkarész.

A jogosulatlan névfeltüntetéssel sérültek dr. Csima Péter szaktervező névviseléshez és szakmai jó hírnevéhez fűződő jogai, amelyek miatt dr. Csima Pétertől elnézést kérünk.  

Egyben saját költségünkön intézkedünk aziránt, hogy a jelen nyilatkozatot a Magyar Építész Kamara weblapján, valamint a Magyar Tájépítészek Szövetsége hírlevelében nyilvánosságra hozza.  

Kijelentjük, hogy a jövőben tiszteletben tartjuk dr. Csima Péter személyiségi jogait és tartózkodunk annak megsértésétől.

A jelen nyilatkozatot a dr. Csima Péter szaktervezővel kötött egyezség keretében tettük.

 

Budapest, 2017. szeptember’..’

                                                                                                         Egyházi Ferenc Tibor

                                                                                                                ügyvezető

                                                                                                    PRO VIA ’91. Mérnöki Kft.