magyar pályázatok

A Hauraton bevezette a HESP egyetemi programot

2018 április – A Hauraton támogatja az egyetemi tanulmányokat végző hallgatókat a saját szakterületén. A Hauraton új programja a Hauraton Europen Student Program (Hauraton Európai Diák Program, röviden HESP) 2018. április 18-21. között tartotta első bemutatkozó konferenciáját a cég központjában Rastattban, Németországban.

Hazai pályázatok

  PÁLYÁZATOK Nemzeti Kulturális Alap Alkotói támogatás, határidő: 2018. május 22. éjfél Tér_Köz 2018 városrehabilitációs pályázat, határidő: 2018. július 4. Nagyerdei LAND ART - pályázat és alkotótábor, benyújtási határidő: 2018. június 10.

RAK-PARK eredményhirdetés

December 1-én kihirdették a Fővárosi Önkormányzat által a pesti belvárosi Duna-part Kossuth tér – Fővám tér közötti szakaszának komplex megújítására kiírt építészeti tervpályázat eredményét. I. díjban részesült a Korzó Tervezési Stúdió.

Ember és fa - Hamvas Béla fotópályázat

Várunk minden természettel - fával, erdővel, növényzettel - kapcsolatos fotót, amely illeszkedik Hamvas Béla Fák című esszéjének szellemiségéhez.Beadási határidő: 2015. október 5.

Köztérmegújítási Nívódíj 2015 pályázat

Kiírásra került a MUT és az ICOMOS által közösen alapított Köztérmegújítási Nívódíj 2015-ös pályázata. Ettől az évtől, a kiírók felkérésére a Magyar Tájépítészek Szövetsége is részt vesz a Díj elbíráló bizottságában. Három kollégánk, Lipcsei Ágnes, Szikra Éva és Szabó Gyöngyvér képviseli a tájépítészeti-műszaki, komplex problémákat megoldani képes közterülettervezési szemléletet a bizottság munkájában.  

“Bútorozd be a városodat!” - formatervezési pályázat

Budapest lakói tervezhetik parkjaik és köztereik legújabb utcabútorait. “Bútorozd be a városodat!” címmel formatervezési pályázatot hirdet a FŐKERT az FKF-fel, a Design Terminállal és a Hello Wooddal együttműködve  

Az év zöldtetője, zöldfala 2014

A 15 éves Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége szakmai pályázatot hirdet az alábbi kategóriákban: Zöldtető (extezív, intenzív, egyéb) Zöldfal (beltéri, kültéri)

Ismét motívumkereső játékot hirdet a FŐKERT

A több éve sikeres és a gyerekek körében népszerű nyári programot idén is meghirdeti a FŐKERT Nonprofit Zrt. Az ENSZ kihirdette, hogy a 2014-es évet a család és a munka összehangolásának, a családi gazdálkodásnak kívánja szentelni, így ez az év a Család Nemzetközi Éve lett. Ennek megfelelően az idei virágágyi kiültetéseket intenzív, élénk, vidám színek, dinamikus, változatos formák jellemzik. Kép forrása: emtech.hu

Az Europan 13 tervezési pályázat helyszínválasztó fordulója

Az Europan pályázat 12-es ciklusa 2014. elején lezárul, de 2014 januárjától várjuk a helyszínt biztosító jelentkezőket az Europan 13-as ciklusra az "alkalmazkodó város" tematika jegyében.    

Balkon Aranya pályázat

A Budapesti Corvinus Egyetem Tájépítészeti karán a Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium arra hívja fel Budapest lakosait, hogy kertészkedjenek otthon, „zöldítsék” környezetüket! Ezzel hozzájárulnak egy mentálisan és fizikálisan egészségesebb város létrehozásához, valamint értékes ajándékokat nyerhetnek!

Nem aktuális tartalmak

RAK-PARK tervpályázat a Duna-partok megújítására

RAK-PARK tervpályázat a Duna-partok megújítására - leadás: 2015. november 02. - 12:00, hétfő Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Fővárosi Önkormányzat nyílt építészeti tervpályázatot írt ki a pesti belvárosi Duna-part Kossuth tér – Fővám tér közötti szakaszának komplex megújítására.  

Felhívás MUT 2015. évi diplomadíj pályázatára

MUT 2015. évi diplomadíj pályázati határidő: 2015. szeptember 30. - 23:59, szerda A MUT pályázatot hirdet főiskolák és egyetemek urbanisztikai és ahhoz kapcsolódó témájú szakirányán végző alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók kiemelkedő szakdolgozatainak / diplomaterveinek díjazására. Határidő: 2015. szeptember 30.

Pályázati felhívás – III. Városkommunikációs mesterkurzus

III. Városkommunikációs mesterkurzus pályázat leadási határideje: 2015. szeptember 23. - 12:00, szerda A MUT, a BME Szociológiai és Kommunikáció Tanszéke és a XIX. kerületi Önkormányzat szervezésében 2015. szeptember 28 – október 2. között megrendezésre kerül a harmadik alkalommal indított mesterkurzus. A kurzusra három-négy fős, nappali tagozatos, alap- és mesterszakos egyetemi hallgatókból álló csapatok jelentkezhetnek 2015. szeptember 23-ig.

DIPLOMADÍJ PÁLYÁZAT 2015

DIPLOMADÍJ PÁLYÁZAT 2015 - beadás: 2015. szeptember 07. - 10:00, hétfő - 2015. szeptember 11. - 15:00, péntek A Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége Diplomadíj 2015 címen pályázatot hirdet az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben, vagy a bázis+mesterképzésben (Bsc / BA + Msc / MA) 2014. második, vagy 2015. első félévében diplomázott, végzett okleveles építészmérnökök és építésztervező művészek, terület- és településrendező építészek, belsőépítészek, valamint táj- és kertépítészek számára.  

Építsd saját alkotásoddal a Fesztiválköztársaságot!

Építsd saját alkotásoddal a Fesztiválköztársaságot!: 2015. március 10. - 00:00, kedd Pályázati kiírás látványos installációk készítésére a SZIGET 2015 Fesztiválköztársaság területére. A Fesztiválköztársaság földje azé, aki megműveli, a költségkeret összesen 100.000 euro.    

Ötletpályázat a Vízkelői tanösvény tervére hallgatóknak

Klímapark Projekt Pályázat 2014: 2015. január 26. - 00:00, hétfő Ötletpályázat a Budapesti CORVINUS Egyetem Tájépítészeti Kar Hallgatói részére! Vízkelői tanösvény terve.

A Rerrich idén még több Balkont Aranyozott

Balkon Aranya díjátadó ünnepség: 2014. október 17. - 17:00, péntek Budapest lakói idén is megpályázhatták a „város legszebb balkonja” címet. A Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium városzöldítő projektjével nem csak az indulók, hanem az egész főváros is nyert. Az ünnepélyes díjátadóra az Őszi Kertészeti Napok keretein belül került sor. 

Még lehet jelentkezni a Virágos Magyarországért versenyre

Virágos Magyarországért verseny jelentkezési határidő: 2014. május 31. - 00:00, szombat A két évtizedes múltra visszatekintő Virágos Magyarországért Környezetszépítő Verseny Szervező Bizottsága meghirdeti a 2014. évi Virágos Magyarországért versenyt, amelynek célja a kulturált és vonzó országkép kialakítása, a fenntartható fejlődés szempontjainak következetes alkalmazása, a településen élők összefogásának ösztönzése.

Fogadótér-KAPU tervezési és építési pályázat

Fogadótér-KAPU tervezési és építési pályázat - leadás: 2014. április 11. - 23:59, péntek A 14. Velencei Nemzetközi Építészeti Biennále magyar pavilonjának kurátorai – Jakab Csaba és Márton László Attila – hallgatóknak tervezési és építési pályázatot hirdetnek a VELENCEI MAGYAR PAVILON belső udvarában (átriumában) felépítendő fogadótér-KAPU megtervezésére és felépítésére.

Ötletpályázat a Margit körút – Kis Rókus utca – Fény utca – Mammut II. bevásárlóközpont által határolt tömb hasznosítására

2014. február 24. - 00:00, hétfő Ötletpályázat   A Millenáris Széllkapu Nonprofit Kft. ötletpályázatot ír ki a Margit körút – Kis Rókus utca – Fény utca – Mammut II. bevásárlóközpont által határolt tömb hasznosítására. A pályázat célja olyan funkcionális ötletek inspirálása, megismerése és összegyűjtése, amelyek segíthetnek egy későbbi építészeti tervpályázat megalapozásában/előkészítésében, a terület felhasználási módjának meghatározásában.  

Oldalak

Subscribe to magyar pályázatok