Meghívó: Klímatudatos növényalkalmazás konferencia

Kategória: 

2016. május 13-án, pénteken Gyulán kerül megrendezésre a „Klímatudatos
növényalkalmazás” című szakmai rendezvény.

Gyulai Virágok Fesztiválja - Klímatudatos növényalkalmazás konferencia
2016. május 13. - 10:00, péntek

A Magyar Önkormányzati Főkertész Szövetség szervezésében szakmai konferencia lesz Gyulán. Az esemény részletes programja a mellékletekből letölthető. A konferencia várható továbbképzési pontértéke 1-1,5 pont a Magyar Építész Kamara tagjai számára.

A konferencia a Magyar Turizmus Zrt. által is támogatott Gyulai Virágok Fesztiváljának első napján kapott helyet, melyet azzal a céllal hívtak életre a szervezők, hogy elsősorban alulról építkezve tegyenek a klímaváltozás és településeink elsivatagosodása ellen. A témaválasztás kimondottan aktuális, hiszen a klímaváltozás hatásainak mérséklésére települési szinten is vannak lehetőségeink,
és hisszük, hogy a negatív globális folyamatok megváltoztatása nagy részben függ a helyi szintű folyamatoktól.
A szakmai rendezvény mellett a szervezők ajánlják a pünkösdi hétvége gyulai programjait is, közülük is kiemelve a másfél évtizedes múltra visszatekintő Gyulai Virágok Vasárnapját, mely a térség legnagyobb virág- és kertészeti vására.

A konferenciának helyet adó Hunguest Hotel Erkel***/**** a résztvevők számára kimondottan kedvező hétvégi ajánlatokat kínál, a rendezvény fakultatív programjait a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. kedvezményesen biztosítja. A hétvége városi programjai szintén díjmentesen látogathatóak.

A konferenciára az esemény honlapján regisztrálhat, 2016. április 18-án (hétfőn) 12:00 órától.
További információért kérjük forduljon a Gyulai Turisztikai NKft. munkatársához, Pósa Inez Zsófiához a +36 30 249 2727-es telefonszámon vagy a posa.inezatvisitgyula.com e-mail címen.