Magyar Kertépítő Verseny és Show - ConstrumaKert

Címkék: 

A X. Magyar Kertépítő Verseny és Show 2018. április 11-15. között kerül megrendezésre a Hungexpon a ConstrumaKert keretein belül.
A verseny témája: AZ ÉN KERTEM

Nevezéseket négy kategóriában várnak: 1. Diák 2. Profi 3. Show 4. Euroskills döntő

Nevezési határidő: 2018. 02. 28.

X. Magyar Kertépítő Verseny és Show
2018. április 11. - 09:00, szerda

Magyar Kertépítő Verseny és Show - ConstrumaKert

A MAKEOSZ 2009. óta rendezi meg sikeresen minden évben a Magyar Kertépítő Verseny és Showt, mely a térség legkreatívabb kerttervezőinek és kertépítőinek megmérettetése, Közép-Kelet Európa egyedülálló szakmai rendezvénye.

A X. Magyar Kertépítő Verseny és Show 2018. április 11-15. között kerül megrendezésre a Hungexpon a ConstrumaKert keretein belül.
A verseny témája: AZ ÉN KERTEM

Minden ember vágya, lételeme, hogy legyen egy olyan hely, ahová haza tud menni, ahol békességben várják, legyen akár egy kicsiny kertje, ami nyugalmat áraszt és kikapcsol, ahol elfeledheti a stresszes hétköznapok gondjait, és ahol át tudja adni magát a család és a természet nyújtotta harmóniának.

Tavasztól késő őszig, sőt akár még télen is a kert a második otthonunk, legyen szó pihenésről, tanulásról, játékról, családi összejövetelről.

A kiállításra látogatók  a legjobb kertépítők közül tudnak partnert találni álmai kertjének megvalósításához. Olyan kertépítési megoldásokkal, ötletekkel gazdagodhatnak, amelyek inspirálják őket kertjeik otthonosabbá és színvonalasabbá tételére.

A bemutatott kertek a neves Nyugat Európai versenyeken is megállják a helyüket.

Ebben az évben is a kedves látogatók, a kert iránt érdeklődők is zsűrizhetik a versenystandokat értékes ajándékokért. Színes programokkal, előadásokkal, bemutatókkal várják Önöket a szervezők a C pavilonban!

A versenyről:

Idén a verseny különleges lesz, ugyanis egyúttal házigazdája lesz a EuroSkills - a fiatal szakemberek Európa bajnoksága hazai döntőjének!

A verseny témája: AZ ÉN KERTEM

Nevezéseket négy kategóriában várunk: 1. Diák 2. Profi 3. Show 4. Euroskills döntő

Nevezési határidő: 2018. 02. 28.

Nevezés az első három kategóriában:

További részletek: http://www.makeosz.hu/rendezvenyek/magyar-kertepito-verseny-es-show

Nevezés a EuroSkills válogatóversenyre a mellékelt jelentkezési lap szerint.

A EuroSkills Budapest 2018 szakemberek Európabajnokságára olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik 1993. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték és vállalják: a válogatóversenyeken való részvételt, a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken.

Bővebb információ a honlapunkon: http://www.makeosz.hu/rendezvenyek/euroskills-verseny