Land art és Public art pályázat

Tisztelt Kollégák!

Az OMÉK felkérése alapján a Magyar Tájépítészek Szövetsége Land Art és Public Art kiállítást és versenyt hirdet.

A pályázók köre:

A pályázaton egyének és csoportok, természetes és jogi személyek egyaránt részt vehetnek. Természetes személyek csoportosan is pályázhatnak, legfeljebb 4 fős csoportban.

A pályázás feltételei:

A pályázatokat elektronikusan kell megküldeni az infoattajepiteszek.hu e-mail címre. A pályázatnak tartalmaznia kell egy max. 3 oldalas leírást a tervezett projektről, valamint az alkotás egyértelmű értelmezését lehetővé tevő látványrajzo(ka)t. A leírás ismertesse az alkotás címét (jeligéjét), üzenetét, anyag- és költségigényét, a megvalósításának módját, valamint egy max. 500 karakteres összefoglalót az alkotás lényegéről (a nagyközönség tájékoztatása céljából). A pályázati anyag nem haladhatja meg a 2 MB méretet. A pályázathoz csatolni kell egy nyilatkozatot arról, hogy a pályázó vállalja az alkotás megépítését és elbontását/elszállítását, illetve, hogy a zsűri döntése esetén hozzájárul a produktum és az arról készült felvételek későbbi felhasználásához. A nyilatkozaton kell feltüntetni a pályázók adatait. A nyilatkozat nem kerül a zsűri elé, a zsűrizés titkosan, a jeligék alapján történik. Egy pályázó legfeljebb három pályázatot adhat be.

A kiállításon az elkészült alkotások szintén értékelve lesznek: a munkák közül a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége választja ki a legjobban kivitelezett munkákat.

Részletek a mellékletben és a weboldalon!

Csatolmány: 
CsatolmányMéret
omek-land-art-palyazat-2013.pdf618.97 KB