Kertészeti látogatások a Nyugat-Dunántúlon

Kategória: 
Címkék: 

A Magyar Tájépítészek Szövetsége sajnos az érdeklődés teljes hiánya miatt törölni kényszerült a nyugat-dunántúli kertészeti kirándulást. Ezúton is elnézését szeretnénk kérni minden érdeklődőtől a kellemetlenségért, és igyekszünk a jövőben is izgalmas szakmai programokat szervezni, amelyekre reményeink szerint a tájépítész közösség körében is nagyobb érdeklődés mutatkozik majd.

Tájépítészeti Szemle: Kertészeti Látogatások a Nyugat-Dunántúlon
2018. június 22. - 06:00, péntek

 

Tájépítészeti Szemle: Kertészeti Látogatások a Nyugat-Dunántúlon

 

2018.06.22-én kertészeti látogatásokat szervezünk szövetségünk tagjai és egyéb érdeklődő tájépítészek részére. A program célja a Nyugat-Dunántúlon fellelhető kertészetek, faiskolák látogatása. A busz Budapestről indulna reggel 6-kor és ide is tér majd vissza este. Győri csatlakozás igény szerint megoldható.

 

Az utazás állomásai:

  • Pannonhalmán szeretnénk az elmúlt években elkészült kertépítészeti munkákat megtekinteni és az apátság fűszernövények termesztésével és feldolgozásával foglalkozó tevékenységével közelebbről megismerkedni
  • Prenor Kertészeti és Parképítő Kft. (az ország egyik legnagyobb faiskolája, lombos fák, örökzöldek, cserjék nevelésével foglalkoznak; Szombathelyen)
  • Gurisatti Faiskola (elsősorban konténeres díszfák termesztésével foglalkoznak; kertészetük Kőszegen található)
  • Zsohár Kertészet (évelő dísznövény kertészet; Nagyrákoson)

 

Jelentkezni az internetes űrlap kitöltésével, ide kattintva lehet.

A részvétel díja MTSZ tagok számára: 7 000 Ft, nem MTSZ tagok számára: 10 000 Ft. A részvételért a Magyar Építész Kamarától kamarai pontot intézünk.

A jelentkezés elküldésével együtt, kérjük a részvételi díjat is a szövetség részére átutalni a 11711034-20832045-00000000 bankszámlaszámra. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni a befizetés célját és a résztvevők nevét. Jelentkezés esetén e-mailben küldjük a pontos programot.