Green City Fenntarthatósági Akkreditációs alapképzés

Kategória: 
Címkék: 

Képzés időpontja: 2018. május 10-11.

Képzés helyszíne: a Magyar Építőművészek Szövetsége Kós Károly terme (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.)

A képzés felső létszámhatára: 40 fő

Díja: MAKEOSZ és Green City Tanács tagoknak 23.000 Ft+Áfa, tagsággal nem rendelkezőknek 28.000 Ft+Áfa. 

Jelentkezési határidő: 2018. május 4.

Green City Fenntarthatósági alapképzés
2018. május 10. - 09:00, csütörtök - 2018. május 11. - 16:00, péntek

Kedves Kollégák!

2018. május 10-11-én tartjuk az idei Green City Akkreditációs alapképzést.

A képzésen a Green City Fenntarthatósági Minősítő Rendszer© alapos áttekintésén és példákon keresztül ismerjük meg a települési zöld fenntarthatóság kérdését és ennek tervezői-, kivitelezői-, fenntartói vonatkozásait. A képzés elvégzését követően a résztvevők jogosultak a „Green City akkreditált tervező/ kivitelező/ fenntartó” megjelölésre.

A képzés olyan tervezői, kivitelezői és fenntartói szemléletet mutat be, amely a települési zöldfelületek társadalmi, környezeti és gazdasági vonatkozásaival egyaránt foglalkozik. A települési zöldfelület-gazdálkodás és –fenntartás, valamint a létesítménygazdálkodás terén alkalmazható megoldásokat, a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekre gyakorlati, megvalósítható válaszokat ad a képzés, melyek a tervezés, a kivitelezés és az üzemeltetés révén hozzájárulnak a települések élő természeti körforgásokba való visszaintegrálásához, a zöldinfrastruktúra hálózat működéséhez, élhetőbb, egészségesebb és gazdaságilag is virágzó lakó- és munkakörnyezetek kialakításához.

Szeretettel várjuk Önöket a Green City Akkreditációs képzésen, melyről a gyakorlati tudnivalókat alább olvashatják.

Gyakorlati tudnivalók

Képzés időtartama: 2 nap

Képzés időpontja: 2018. május 10-11.

Képzés helyszíne: a Magyar Építőművészek Szövetsége Kós Károly terme (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.)

A képzés felső létszámhatára: 40 fő

Díja: MAKEOSZ és Green City Tanács tagoknak (tagszervezetek listája) 23.000 Ft+Áfa, tagsággal nem rendelkezőknek 28.000 Ft+Áfa. A díj tartalmazza a két nap előadásainak, a nyomtatott anyagoknak és a kávészüneteknek a költségeit.

A díj nem tartalmazza az ebédet, de ebédmenü fogyasztására lehetőség van az Építész Pince Étteremben, illetve a környéken más vendéglátóhelyeken.

Fizetési feltételek: a jelentkezés befogadása után banki átutalással a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft. számlájára, mely számlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

 

Kamarai továbbképzési pontok: A képzés kamarai továbbképzésként való elfogadtatása folyamatban van. MÉK bírálati sorszám: 2018/112

 

Regisztráció: online jelentkezési lap

Jelentkezési határidő: 2018. május 4.

 

Az akkreditációról:

Az akkreditáció személyre szól és egy naptári évig érvényes. Cégként az akkreditáltság akkor tüntethető fel, ha az adott munkafolyamat vezetője a cégnél részt vett akkreditációs képzésen (pl. építésvezető építés esetén, vezető tervező tervező team esetén, egyéni vállalkozó saját maga nevében akkreditált). Az akkreditáció feltétele, hogy a résztvevő jelen legyen a teljes képzésen, tehát mindkét nap, a képzés teljes idején.

Az akkreditált kollégák és cégük neve, valamint akkreditációs tanúsítványuk sorszáma a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft-nél lesz nyilvántartva, a cég honlapján lesz megtekinthető. A releváns Green City Tagszervezet (pl. MAKEOSZ, MTSZ, stb.) a saját honlapján is feltüntetheti akkreditált kollégáit, vagy linkkel mutathat honlapunkra (www.green-city.hu).

A Green City Mozgalom itthon és külföldön egyaránt minden erejével azon dolgozik, hogy a Zöld Város gondolkodásmód meghatározó legyen a települési köz- és magántulajdonú zöldfelületek létesítésekor, mely szemlélet elsajátításához a képzésen átadott ismeretanyag elengedhetetlen.

A részletes programmal kapcsolatban a közeljövőben adunk tájékoztatást.