Év tájépítésze 2014

Év Tájépítésze Díj 2014 - Videó összefoglaló

2014 április 24-én mintegy 200 fős közönség előtt ünnepelte a tájépítész szakma saját kiválóságait a FUGA Budapesti Építészeti Központban a Tájépítészet Hónapja rendezvénysorozat keretében. A gálaesten harmadik alkalommal osztották ki a Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítész Tagozatának, a Magyar Tájépítészek Szövetsége és a Semmelrock Stein+Design Kft által alapított díjakat.

A Rogers iskola udvara

A Rogers iskola máris megtette az első lépéseket a suliudvar terveinek megvalósítása felé. Pályázatot nyújtott be a Cetelem Bank zöld suli pályázatára a bejárati rész rendezése érdekében. Ha te is szeretnéd, hogy a 12 finaszírozott suli között legyen a Rogers, akkor támogasd a szavazatoddal.

Ránki Júlia laudációja Alföldy Gáborról

Tisztelt Zsűri, pályázók és vendégek! Alföldy Gábor első pályázati munkájának címe: „A kerttörténeti tudományos dokumentáció műfaja” – ám az angol fordítás a new = új szócskát is tartalmazza. Nos, ezért vagyunk itt. Mert új műfaj születik. (New Form of Historical Documentations and Conservation Plans)

Tájépítészet, művészet, közösségépítés - Szakács Barnabás laudálása

"Nem tudom, hogy van-e másik tájépítész, illetve építész Magyarországon, aki ilyen pályázati eredményességgel büszkélkedhet, attól tartok, nincs." - a tájépítészt Pásztor Erika Katalina laudálta az Év Tájépítésze gálán.

Helyet teremteni a nem-helyből - Zsuppán András laudációja Szloszjár Györgyről

Dicsérő beszédet jöttem mondani Szloszjár Györgyről, a Garten Studió vezetőjéről. Hálás feladat: ritkán adatik meg az embernek az újságírói munka során, hogy szabadon dicsérjen valakit, akiről jó véleménnyel van. Észrevenni a hibákat, rámutatni a tévedésekre, meglátni a rosszat: többnyire ezt várják tőlünk, és ha mégis dicsérünk, gyorsan említeni kell valami vélt negatívumot az objektivitás látszatának megőrzésére.

Év Tájépítésze és Junior Tájépítésze Díj 2014 - A gála

Év Tájépítésze és Év Junior Tájépítésze-díj 2014 díjkiosztó gálaeset és kiállítás megnyitó Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ Időpont: 2014. április 24. (csütörtök) 17-21 óra A díjkiosztó gála a Tájépítészet Hónapja áprilisi eseményeinek koronázásaként kerül megrendezésre idén harmadik alkalommal. A díjat a Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítész Tagozata, a Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft és a Magyar Tájépítészek Szövetsége közösen alapította 2011-ben.

Év Tájépítésze és Junior Tájépítésze Díj 2014 - A zsűri

Bemutatjuk az Év Tájépítésze Díj 2014 szakmai zsűrijét, akik eldöntik, ki kapja idén az egymillió forint pénzjutalommal járó elismerést.

Ön szerint ki legyen a 2014-es év tájépítésze? KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

Az Év Tájépítésze Díj keretében lehetőség van közönségszavazatok leadására. Aki a legtöbb szavazatot szerzi, az kapja az Év Tájépítésze Díj Közönségdíját. A kérdés tehát adott és válaszra, szavazatra vár: ki legyen 2014-ben az év tájépítésze?

Szloszjár György

Talán Szloszjár György lehet idén az Év Tájépítésze közönségdíjasa. Mindez az ön szavazatán, a te szavazatodon is múlik.

Szalkai Adrienne

Talán Szalkai Adrienne lehet idén az Év Tájépítésze közönségdíjasa. Mindez az ön szavazatán, a te szavazatodon is múlik.

Oldalak

Subscribe to Év tájépítésze 2014