Eredményes és információban gazdag szakmai kirándulás

Kategória: 
Címkék: 

Ebben az évben A MAKEOSZ célul tűzte ki, hogy meglátogat a Kelet-Magyarországi régióban néhány faiskolát szakmai kapcsolatunk megerősítésére.  A szakmát ízig-vérig szerető és benne tevékenykedő kollégák nagy nyitottsággal mutatták be cégeiket, tevékenységüket és válaszoltak kíváncsiskodó kérdésinkre is.

Ebben az évben A MAKEOSZ célul tűzte ki, hogy meglátogat a Kelet-Magyarországi régióban néhány faiskolát szakmai kapcsolatunk megerősítésére. Társszövetségünk néhány tagja hatékony segítség volt a megszervezésben, mely egy igazán jó hangulatú szakmai diskurzussá vált. Ritkán van lehetőség meglátogatni a régióban dolgozó kollégákat és tapasztalni, hogy nincs különbség a Nyugat-Magyarországi és Kelet-Magyarországi régióban dolgozó kollégák munkájának minősége között. Azt gondoljuk, hogy a szakmai kapcsolatokon túl fontosak a baráti kapcsolatok, melyeket a vendéglátóinktól bőségesen meg is kaptunk. A szakmát ízig-vérig szerető és benne tevékenykedő kollégák nagy nyitottsággal mutatták be cégeiket, tevékenységüket és válaszoltak kíváncsiskodó kérdésinkre is.

Amiről többet tudtunk meg:

Jaksics Faiskola: Csitalpa és társai
Bellon Faiskola: gyümölcsfaoltványok a jövőben
Kohán Kertészet: Távol-keleti újdonságok
Specialmix – Gergely Díszfaiskola: örökzöldek után a jó minőségű cserjék térhódítása

A szakmai részen kívül a csapatösszetartás főbb mozzanatait is szeretnénk kiemelni:

 - ismerd meg és mutasd be azt, akit eddig nem ismertél (az úton)

 - buszos pálinkakóstolás

 - off road területbejárás

 - gyümölcskóstolás - saját anyagból

 - kései vacsora a félhold árnyékában kacsacombokkal

 - fenséges lakoma a víztározón

 

Jó volt megtapasztalnunk a dísznövényágazat résztvevőinek a jó hangulatú együtt gondolkodását, mivel kirándulásunkon nem csak kertépítők, hanem tervezők és faiskolások is részt vettek.

Szerző: Marosán Angelika MAKEOSZ Irodavezető