MTSZ

MTSZ kérdőív kiértékelés

Januárban, a közelgő taggyűlés apropójaként szövetségünk kérdéseket intézet a szakmabeliek felé, hogy az elnökség jobban megismerhesse a problémákat és az igényeket. A válaszok kiértékelését adjuk most közre.

Az MTSZ 2016-os felhívása

2016-ban tervezett eseményeinket és programjainkat, valamint a támogatási lehetőségeket közöljük az alábbiakban.

MTSZ tagsági díj változás

Az alábbiakban ismertetjük a 2016-tól esedékes tagsági díj változásokat.

MTSZ évértékelő - 2015

Kedves Tagság! Lassan végéhez közeledik a 2015-ös év. Ideje számot vetnünk, mi minden történt ebben az évben a Szövetségben, valamint essen néhány szó a jövő évi tervekről is!

Lezajlott az MTSZ éves taggyűlése

Október 21-én lezajlott a Szövetség éves taggyűlése, az esemény előtt pedig megtartottuk a TÁJékoztató programsorozat második előadását Fókuszban a fák címmel.

Új vezetők az MTSZ élén

Gratulálunk az MTSZ új elnökségének, sikerekben gazdag négy évet kívánunk. Az új elnökség: Vincze Attila elnök és Balogh Andrea, Lipcsei Ágnes, Liziczai Sándor, Máté Klaudia, Szabó Gyöngyvér, Tatai Zsombor alelnökök.  

Felhívás a tájépítész szakmához!

2010 októberében megújult a Magyar Tájépítészek Szövetsége azzal a céllal, hogy nonprofit civil szervezetként elősegítse a szakterület közösséggé válását, ellássa a szakma érdekképviseletét és lépéseket tegyen a szakma ismertségének növelésére. Az elmúlt két és fél évben a tagság aktivitásának kereteit igyekeztünk megteremteni, tágítani, elkezdtük szakmánk társadalmasítását és erősítettük érdekképviseletünket.  

Együttműködés az MTSZ és a Szlovák Kert- és Tájépítészek szövetsége között

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Tájépítészek Szövetsége és a Szlovák Kert- és Tájépítészek Szövetsége.

Kiosztották az Év Tájépítésze és az Év Junior Tájépítésze díjakat

2012. április 26-án  átadták a FUGA Budapesti Építészeti Központban az első magyar Év Tájépítésze és Év Junior Tájépítésze-díjakat. A 9 tagú szakmai zsűri, az újságírói laudációkat meghallgatva, Dr. Fekete Albertet választotta a 2012-es Év Tájépítészének. A Somlóvásárhely település területén létesítendő új piac- és rendezvénytérrel kiírt junior ötletpályázatot Simon-Kiss Márta nyerte, aki ezzel az Év Junior Tájépítésze lett.

Kiosztották az Év Tájépítésze és az Év Junior Tájépítésze díjakat

Dr. Fekete Albert a 2012. Év Tájépítésze 2012. április 26-án - napra pontosan az első, önmagát tájépítésznek nevező személy (Frederick Law Olmsted - a Central Park tervezője) 190. születésnapján – átadták a FUGA Budapesti Építészeti Központban az első magyar Év Tájépítésze és Év Junior Tájépítésze-díjakat. A 9 tagú szakmai zsűri, az újságírói laudációkat meghallgatva, Dr. Fekete Albertet választotta a 2012-es Év Tájépítészének. A Somlóvásárhely település területén létesítendő új piac- és rendezvénytérrel kiírt junior ötletpályázatot Simon-Kiss Márta nyerte, aki ezzel az Év Junior Tájépítésze lett.

Oldalak

Subscribe to MTSZ