kiállítás

Ködös utak a Kaptárban - Boldizsár Andrea természetfotói

Boldizsár Andrea természetfotóiból nyílik kiállítás a Kaptár Közösségi Irodában. A vászonra nyomott fotók középpontjában a köd áll, amelyet hol erdőben, hol hidakon kapott lencsevégre a fotós. A 13 képből álló fotósorozatot bemutató tárlatot megtekinthetjük a Kaptárban.

Magyar siker a Birodalmi Kertek 'Plantomania' kiállításon Szentpéterváron

Az orosz Ermitage Múzeum immár 6. alkalommal rendezi meg a Kenti Hercegnő védnökségével a „Imperial Gardens of Russia” kertépítészeti kiállítást, ahol egy a nemzetközi piacon is jelenlévő győri zöldtetős cég bemutató standja nyerte el kategóriájának első helyét. Gratulánunk Pottyondy Gábornak a remek eredményhez.

Az Év Kiállítása 2012: Van egy kert – Útikalauz monostori kertekhez, Pannonhalma

A Múzeumok Majálisán a Pulszky Társaság kiosztotta az Év Múzeuma és az Év Kiállítása 2012 szakmai díjait. Ez utóbbit a Magyar Bencés Kongregáció pannonhalmi időszaki kiállítása, a monostori kerteket bemutató Van egy kert c. kiállítás kapta. Kurátora Szilágyi Klára építész, társkurátora Mohácsi Sándor tájépítész, szakértője Fatsar Kristóf kerttörténész.

Magyar Kert szakkiállítás

MAGYAR KERT 2018 szakkiállítás: 2018. január 24. - 09:00, szerda - 2018. január 27. - 17:00, szombat MAGYAR KERT 2018 A parkok, kertek fenntartásának gépeit, eszközeit bemutató MAGYAR KERT szakkiállítás 2018-ban január 24-27. között várja a kiállítókat újdonságaik és termékkínálatuk bemutatására.
Subscribe to kiállítás