Év Tájépítésze

2018-BAN AZ ÉV TÁJÉPÍTÉSZE: SZABÓ GÁBOR

A Magyar Tájépítészek Szövetsége, a Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti Tagozat és a Semmelrock Stein+Design Kft díjalapítók közös sajtóközleménye

Ön szerint ki legyen a 2015-ben az Év Tájépítésze? Közönségszavazás

Az Év Tájépítésze Díj keretében lehetőség van közönségszavazatok leadására. Aki a legtöbb szavazatot szerzi, az kapja az Év Tájépítésze Díj Közönségdíját. A kérdés tehát adott és válaszra, szavazatra vár: ki legyen 2015-ben az év tájépítésze?  

Tihanyi Dominika, Kovács Árpád, Szohr Gábor, B. Orosz Orsolya

Talán Tihanyi Dominika, Kovács Árpád, Szohr Gábor, B. Orosz Orsolya (Újirány) csapata lehet idén az Év Tájépítésze közönségdíjasa. Mindez az ön szavazatán, a te szavazatodon is múlik.

Szűcs Gábor

Talán Szűcs Gábor (Szilszakállkert) lehet idén az Év Tájépítésze közönségdíjasa. Mindez az ön szavazatán, a te szavazatodon is múlik.  

Szakács Barnabás

Talán Szakács Barnabás (Lépték-Terv) lehet idén az Év Tájépítésze közönségdíjasa. Mindez az ön szavazatán, a te szavazatodon is múlik.

Grabner Balázs, Terhes Dénes

Talán Grabner Balázs, Terhes Dénes páros (Korzó Tervezési Stúdió) lehet idén az Év Tájépítésze közönségdíjasa. Mindez az ön szavazatán, a te szavazatodon is múlik.

Karádi Gábor

Talán Karádi Gábor (Tájconsult) lehet idén az Év Tájépítésze közönségdíjasa. Mindez az ön szavazatán, a te szavazatodon is múlik.

Év Tájépítésze és Év Junior Tájépítésze-díj 2015 - Gála

A díjkiosztó gála a Tájépítészet Hónapja áprilisi eseményeinek nyitányaként kerül megrendezésre negyedik alkalommal. A díjat a Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítész Tagozata, a Semmelrock Stein+Design Burkolatkő Kft és a Magyar Tájépítészek Szövetsége közösen alapította 2011-ben.

Ön szerint ki legyen a 2014-es év tájépítésze? KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

Az Év Tájépítésze Díj keretében lehetőség van közönségszavazatok leadására. Aki a legtöbb szavazatot szerzi, az kapja az Év Tájépítésze Díj Közönségdíját. A kérdés tehát adott és válaszra, szavazatra vár: ki legyen 2014-ben az év tájépítésze?

Szloszjár György

Talán Szloszjár György lehet idén az Év Tájépítésze közönségdíjasa. Mindez az ön szavazatán, a te szavazatodon is múlik.

Oldalak

Subscribe to Év Tájépítésze