Búcsút inthet a szoftverfrissítési gondoknak

Legfőbb érvek az időalapú AutoCAD LT Desktop Subscription mellett

Az AutoCAD LT programot mostantól egy hónapra, egy negyedévre, egy évre vagy akár több évre is bérelheti. A Desktop Subscription konstrukciók óriási rugalmasságot, online támogatást és a hosszú távú elkötelezettség alóli mentességet biztosítanak nagyon alacsony havi költség fejében, már akár havi 30 EUR-os áron.

Csökkentheti a kezdeti befektetést

Az időalapú fizetés nyújtotta rugalmasságnak köszönhetően minimálisra csökkenthető a telepítés és a futtatás költsége. Ha utánaszámol, rá fog jönni, hogy az AutoCAD LT éves konstrukciójának sok-sok évig alacsonyabb a költsége, mint az egyszeri szoftverlicenc díja. Nagyszerű módja annak, hogy pénzt takarítson meg. Hát nem ez az, amire mindannyian törekszünk?

Segítség – amikor szükség van rá

Vállalkozása egyértelműen jobban működik, ha rendelkezésre állnak a megfelelő szoftvertámogatási szolgáltatások. A Desktop Subscription szoftverkövetéssel igényei szerint választhat technikai támogatási szintet – az oktatóanyagok elérésétől kezdve a közösségi fórumokon át a kijelölt

telefonos támogatásig.

Bővíthet vagy szűkíthet – amikor szeretne

Ha bejön egy nagyobb munka, és további licencekre van szüksége, egyszerűen további licenceket adhat a szoftverkövetéséhez. A projekt végén pedig ugyanilyen egyszerűen ki is vonhatja ezeket a licenceket. Nem kell hosszú időre kötelezettséget vállalnia.

Maradjon naprakész

Nem érdemes lemaradni a technológiai fejlődésben. És nem is fog, ha szoftverkövetéssel rendelkezik.

A szoftverkövetéssel rendelkező felhasználók a szoftver minden frissítéséhez hozzáférhetnek, így időt takaríthatnak meg, és nem kell a kézi frissítéssel bajlódniuk. Olyan projektekben is részt vehet, ahol az AutoCAD LT legújabb verziója vagy a legfrissebb TrustedDWG technológia szükséges.

Állandó licenchez szeretne szoftverkövetési lehetőségeket? Érdeklődjön forgalmazójánál (link: http://www.autodesk.hu/resellers/locate-a-reseller)  az Autodesk Maintenance Subscription szoftverkövetésről, illetve arról, hogy hogyan őrizheti meg a többéves szoftverkövetés előnyeit.

Forrás: autodeskforum.hu