Állást kínál

Az MTSZ szeptember 1-től titkárt keres

A Magyar Tájépítészek Szövetsége 2018. szeptember 1-től titkárt keres. Kire számítunk? Egy olyan diákra vagy frissen végzett tájépítészre, aki legalább egy, vagy két évre el tudja vállalni a feladatot. Mit nyújtunk? A munka és a szervezet programjain való részvétel rendezvényszervezési gyakorlatot ad, megkönnyíti a pályázati rendszerek átlátását, hozzájárul a szakmai kapcsolatépítéshez, de az anyagi juttatás sem mellékes. Mit várunk?

Az s73 Tájépítész Tervező Iroda kollégákat keres azonnali kezdéssel.

Az s73 Tájépítész Tervező Iroda kollégákat keres azonnali kezdéssel. Olyan tájépítészek jelentkezését várjuk, akik egy dinamikus csapat tagjaként, jó alkalmazkodó készséggel, kiemelt motivációval, felelősségviselő precizitással, képesek nap mint nap gyakorolni, tanulni hivatásukat.

Budapest XIX. kerületi székhelyű Mérnöki Irodánk táj-, és kertépítész mérnök munkatársat keres folyamatban lévő és induló projektjeinkre.

Budapest XIX. kerületi székhelyű Mérnöki Irodánk táj-, és kertépítész mérnök munkatársat keres folyamatban lévő és induló projektjeinkre.  FELADATOK: Térségi tanulmánytervek és településrendezési tervek tájrendezési szakági munkarészeihez, valamint építészeti tervek kertészeti szakági munkarészeihez:

A Kert- és Szabadtértervezési Tanszék tájépítész oktató kollégát keres

A Kert- és Szabadtértervezési Tanszék tájépítész oktató kollégát keres 2018. szeptemberi kezdéssel.   Olyan tájépítész jelentkezését várjuk, aki kedvet és erőt érez az egyetemi oktatáshoz, azon belül is elsősorban a kert- és szabadtérépítészeti, szabadtér-tervezési tárgyakba való bekapcsolódáshoz. Előnyt élveznek azok a kollégák, akik a mesterszakon angolul is folyó képzésbe is be tudnak kapcsolódni, gyakorlatvezetőként, tervezési korrektorként.  

Az UNITEF-83 Zrt. táj- és kertépítész tervező mérnök kollégát keres

Az UNITEF-83 Zrt. (1119 Budapest, Bornemissza tér 12.) munkalehetőséget kínál szakmailag elhivatott, és kiváló minőségi munkára elkötelezett munkavállalónak. Cégünk elsősorban nyomvonalas közlekedési és ahhoz kapcsolódó magasépítési létesítmények tervezésével foglalkozó társaság.

A Körtekert Stúdió tájépítész tervező és gyakornok munkatársakat keres

Székesfehérvári tájépítész irodába, a Körtekert Stúdióba tervező munkatársat, gyakornokot keresünk. Parkok, közterek tervezésével, magánkertekkel, egyedi termékfejlesztéssel foglalkozunk. A jelentkezőktől portfóliót várunk, Vojtek Tímeának címezve a timvojtekgmail.com címre  

A Kisvakond-park Kft. tájépítész / projekt előkészítő mérnök kollégát keres

A Kisvakond-park Kft. tájépítész / projekt előkészítő mérnök kollégát keres 

CITI KERT BT. Táj-és Kertépítész Stúdió TÁJÉPÍTÉSZ MUNKATÁRSAT KERES

TÁJÉPÍTÉSZ MUNKATÁRSAT KERESÜNK    

Roden Mérnökiroda Kft. budapesti irodájába tájépítész munkatársat keres.

Roden Mérnökiroda Kft. budapesti irodájába tájépítész munkatársat keres. Stabil munkahelyen, versenyképes fizetésért a feladat: kül- és belterületi közlekedési létesítméyek zöldfelületeinek tervezése. Feltétel: - szakirányú végzettség (okl. táj- és kertépítészmérnök, okl. tájépítészmérnök)   Használandó programok: - AutoCAD - Microsoft Office Word és Excell

A Kert Stúdió Kft. kerttervező mérnököt keres

Kerttervező mérnököt keresünk!  De ez nem egy álláshirdetés, mert nem „állást”, hanem egy lehetőséget ajánlunk!

Oldalak

Subscribe to Állást kínál