A 2015: Tájodüsszeia könyvbemutató képes beszámolója

Kategória: 

Pénteken nagy érdeklődés mellett lezajlott a 2015: Tájodüsszeia kiadvány bemutatója. Az eseményről készült képek megtekinthetőek a cikk galériájában.

A Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítész Tagozata és a Magyar Tájépítészek Szövetsége szervezésében, számos hazai tájépítész iroda támogatásával pénteken nagy érdeklődés mellett lezajlott a 2015: Tájodüsszeia kiadvány bemutató eseménye.

Az esemény keretén belül hallható volt Szántó Catherine 'Egy Táj-Odüsszeusz utazásai' c. előadása, mely az elmúlt években tett utazásainak tájépítészeti vonatkozásait mutatta be, valamint a Bélaműhely egyedi hangzásvilágával is megismerkedhettek a vendégek.

Bardóczi Sándornak - aki a kiállítás főszervezője és a katalógus összeállítója is volt - egy kis meglepetéssel kedveskedtünk, megköszönve eddigi munkáját, mellyel nagyban elősegítette a hazai tájépítészet népszerűsítését.

A kiadvány továbbra is kapható a FUGA könyvesboltjában (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.) 2500 forintos áron, illetve postai úton is megrendelhető szintén a FUGA könyvesboltján keresztül.

Fotók: Sziráki Lili